dilluns, 11 de novembre del 2013

ANGULÀRIA 1 - 1 TARREGA

JUST REPARTIMENT DE PUNTS
Josep Mª Giné "Txema", entrenador i "culpable" del bon inici de temporada.

En una tarda marcada pel fort vent, i en presència de nombrosos aficionats dels dos clubs, l’Angulària i el Tarrega B han disputat la jornada 10 del campionat de 3ª catalana.
Un partit d’aquells que fan afició entre dos pobles veïns i que no ha defraudat a ningú, ja que s’ha vist un dels millors encontres en lo que va de tempo9rada.
Des del primer moment els dos conjunts s’han empleat a fons en busca  d’una victòria  necessària pels dos, i ha estat l’Angulària que, en el primer temps i afavorit pel vent, ha disposat de nombroses ocasions per avançar-se al marcador i fins i tot per sentenciar el match, però entre les bones intervencions del porter Pont i, en altres, el poc encert dels davanters que ho provaven però els mancaven aquella mica de fortuna per encarar be, hem arribat al descans amb un immerescut empat a zero.
A la segona part, el joc i el domini s’han anivellat, i les ocasions s’alternaven en ambdues porteries, però ha estat el Tàrrega que aprofitant una jugada desafortunada de la defensa, s’ha trobat davant del porter que, malgrat la seva bona intervenció, la pilota ha tocat al pal i ha entrat. Era el minut 52 i el seu autor Robinat.
L’Angulària no s’ha rendit i ha posat setge a la porteria visitant per, si mes no, empatar el partit o remuntar, però la organitzada defensa visitant era un mur molt difícil de salvar.
El Tàrrega ha pogut aguantar fins al minut 84, ja que en una internada pel centre de la defensa, l’àrbitre ha assenyalat falta dins l’àrea sobre el nostre davanter, amb el corresponent penal, que transformat per Vicente establia l’empat que ja seria definitiu.
Pena màxima que ha estat molt protestada pels targarins, al considerar que la infracció s’havia fet fora de l’àrea.

Destacar que avui s’ha vist un gran partit entre dos bons equips que s’han dedicat ha jugar a futbol amb noblesa i esportivitat, i que sospesant globalment  les dues parts, l’empat es pot considerar el resultat mes just pels dos conjunts.