diumenge, 3 de novembre del 2013

BELLCAIRENC 2 - 1 ANGULÀRIA

L'ANGULÀRIA CAU EN L'ÙLTIM SUSPIR
Dani Vera un gran revulsiu per l'equip

En partit corresponent a la novena jornada de lliga, l’Angulària s’ha deixat els punts a Bellcaire.
Hem viscut un encontre vibrant jugat de tu a tu entre el tercer i quart classificat, i que ven be es podia decantar per un costat o altre, vistes les oportunitats i el joc desplegat pels dos conjunts, encara que l’empat hauria estat el resultat mes just.
Durant tota la segona part l’Angulària ha jugat en inferioritat numèrica, degut a una expulsió molt rigorosa per dues targetes grogues que ha vist Toni Clares.
Una llàstima, però a la vegada un impuls per esperonar encara mes a l’equip per que aquest desavantatge no es notés, fent mèrits suficients per no perdre aquest partit, ja que el gol que ens derrotava ha arribat gairebé en temps de descompte.
Avui l’Angulària s’ha buidat davant un equip punter com és el Bellcairenc, al que ha posat en dificultats fins al xiulet final.
El primer gol local ha vingut ha conseqüència d’un penal assenyalat al minut 12 i transformat pel veterà Juanjo Tenorio.
L’empat a un s’ha fet esperar fins al minut 37, mitjançant el llançament d’una falta molt llunyana  que, Oliveres amb la seva destresa habitual l’ha col·locat molt ajustada al pal llarg, fent que rebotés al porter, i l’introduïes en pròpia porta. Era la igualtat que reflectia  el que es veia damunt del terreny de joc; però minuts mes tard es produïa l’expulsió.  
A la segona part el Bellcairenc s’ha vist sorprès per un Angulària que no s’arrugà i que donava la sensació que, amb deu jugadors, era capaç de guanyar el partit, doncs ocasions ha tingut per sentenciar àdhuc el rebuig d’un pal, i altres jugades de perill. Els locals també han tingut les seves que no han aprofitat.
Però quant ja es donava per fet que esgarraparíem un puntet, pràcticament amb el temps esgotat, un centre molt passat, l’ha rematat de volea Lamin, que res ha pogut fer el nostre bon porter Adrià. Un gol d’aquells que fan mal, tan a l’afició com a tot l’equip que ha vist per terra tot l’esforç posat en un partit que no es mereixia perdre.