ANGULÀRIA 5 - 0 SOLSONA

L'ANGULÀRIA GOLEJA UN VOLUNTARIOS SOLSONA

A la foto, dos dels patrocinadors, Dolors Amenós, Josep Bonastre
i el president del C.F. Angulària Jordi Sardá, mostrant el nou equipament.
       El partit corresponent a la vuitena jornada de lliga, l’Angulària l’ha resolt còmodament davant un jove i voluntariós Solsona que ha resistit la primera meitat, en que tant sols ha encaixat un gol, amb l’amenaça d’alguna ocasió desaprofitada  que podia significar l’empat.
Tot i que el gol s’ha produït al minut tres, en una bona jugada portada per Oliveres i rematada per Clares, la davantera no esteva prou encertada per  sentenciar  abans del descans.
A la represa i amb jugadors de refresc, el dibuix del partit ha canviat totalment; hem dominat el mig del camp i les ocasions clares s’han culminat  en forma de gols.
El Solsona s’ha vist desbordat pel bon joc local, que no ha pogut frenar l’abalança que se’ls venia damunt.
Així doncs, als minuts 64 i 67, Manel en dos grans jugades personals, ha centrat als peus d’Abraham que, molt ben situat, l’ha posat al fons de la porteria. Dos gols gairebé calcats que donaven ales a un Angulària i enfonsaven al rival que res podia fer per parar-lo.
El quart ha estat obra d’Oliveres que en un lliure directe ha tornat ha posar de manifest la seva habilitat en el llançament de falta, clavant-la per l’esquadra i pegada al pal.
I en plena eufòria golejadora, Vidal ha tancat el 5-0 d’un fort xut que s’ha colat per tot l’escaire solsonès, impossible d’aturar; un gran gol.
Avui, altra vegada hem vist l’Angulària golejador, amb ambició i ganes de brindar a l’afició un bon espectacle. Felicitats.
Remarcar que avui s’ha estrenat nou equipament cedit pels patrocinadors: Perruqueria Dolors, Josep Bonastre i Sorres i Graves Anglesola. A tots ells el nostre agraïment.
L’equip ha fet honor a l’estrena, amb una golejada.