diumenge, 6 d’octubre del 2013

MONTGAI 0 - 5 ANGULÀRIA

CÒMODA VICTÒRIA A MONTGAI

Partit plàcid el disputat diumenge passat al camp del Montgai, equip que encara no coneix la victòria i que figura en l’últim lloc de la taula.
            Malgrat la diferència de punts existent, al partit s’havia de jugar, i en camp contrari, ja se sap que costa puntuar.
            La primera part l’Angulària ha trobat resistència, ja que tant sols ha pogut anar al descans amb un solitari gol de Oliveres que de cap, ha rematat un bon centre de Gual; era el minut 16 i els locals hi posaven tot el que podien i mes per igualar el resultat, però els visitants controlaven molt be el mig del camp, arribant a porta en diferents ocasions que no s’han traduït en gol de miracle; un 0-3 no hagués estranyat a ningú.
            La segona part ha estat un altra història;  ja sigui que l’esforç de la primera els ha passat factura i que l’Angulària demostrava una clara superioritat en tot el camp, han començat ha caure els gols pel propi pes, resultat del bon futbol que practicaven els anglesolins, i que cada gol feia abaixar mes els braços al Montgai que res podia fer per aturar l’abalança dels visitants.
            Així que al minut 51 Manel en jugada personal posava el 0-2. Quatre minuts mes tard el mateix Manel des de uns trenta metres ha enviat un obús que s’ha colat per la mateixa esquadra, representant el 0-3.
            El 0-4 l’ha fet Abraham, culminant una bona jugada de tota la davantera.
            Per acabar d’arrodonir la golejada del 0-5, Vidal s’ha lluït en el llançament d’una falta directa, que amb l’esquerra i fent paràbola l’ha clavat per l’escaire, fent inútil l’estirada del porter, un gol de gran qualitat que feia justícia i reflectia  la diferència de joc entre els dos conjunts.
            Avui l’afició que cada diumenge acompanya a l’equip, ha gaudit d’allò mes, esvaint els dubtes dels tres primers partits, que no podien passar de l’empat.
           Hem guanyat un lloc a la taula, situant-nos en una privilegiada quarta posició que compartim amb l’Arbeca.

Felicitar a tots els que formen part de l’Angulària per aquestes dos victòries consecutives lluny de casa.

A la foto Abraham, autor del quart gol i una mol bona incorporació.