diumenge, 29 de setembre del 2013

TERMENS 1 - 2 ANGULARIA

L'ANGULÀRIA JA SAP EL QUE ÉS GUANYAR,  AQUESTA VEGADA A DOMICILI

Per fi, a la quarta va la vençuda; l’Angulària ha recuperat al camp del Termens, els punts que no van poder amarrar a casa, en que tant sols sumaven un punt per partit; tres partits, tres punts;  sense perdre’n cap estaven pràcticament en zona de descens, però avui, amb el triomf, i acompanyats pels resultats dels contraris, se situa  com a sisè de la taula i en una zona molt tranqui-la.
                En el decurs del encontre i globalment l’Angulària s’ha fet mereixedor dels tres punts, ja que des del principi ja es veia una certa superioritat sobre els locals. S’ha tingut bastants ocasions de gol clares que no s’han materialitzat pels pals, en tres ocasions, i altres per l’encert del porter. No era normal que s’ha arribés al descans amb 0-0, però el futbol es així.
A LA FOTO RADU, UN GRAN PUNTAL EN DEFENSA I MILLOR PROFESIONAL
                La segona part ha estat mes efectiva de cara a porta, encara que hem tingut que superar un ensurt que no s’hi contava; i és que en una pilota sense massa perill, el nostre bon porter s’ha vist sorprès per una pèrdua de pilota que ha aprofitat Daniel per posar en avantatge als locals al minut 54.
                Però com dic, tant sols ha estat un ensurt ja que, deu minuts més tard en una de les moltes internades per banda, Ronald ha centrat molt be al punt de penal i Abraam de cap, l’ha clavat pel escaire, posant les coses com estaven; era el minut 64 i quedava temps suficient per remuntar.
                Els locals, cada vegada mes tancats, salvaven com podien els atacs visitants i les ocasions sovintejaven, però els minuts anaven passant i hom veia el fantasma d’un altre empat. Però jugant d’aquella forma hagués estat injust no marcar de nou, i el premi a l’esforç i tenacitat s’ha vist compensat, ja que al minut 83 en un altra internada, aquesta vegada per banda esquerra de Llordés, ha centrat molt precís al area petita, i Oliveres venint del darrere i en planxa, de cap ha afusellat al porter que res ha pogut fer per evitar una victòria molt merescuda de l’Angulària.
                El canvi de tàctica del mister Txema, ha donat molt bon resultat.

Diumenge tornem ha jugar fora, en visita a Montgai, on es farà els possible per seguir sumant.