diumenge, 15 de setembre del 2013

LA FULIOLA 1 - 1 ANGULÀRIA

REPARTIMENT DE PUNTS A CASTELLSERÀ

El partit corresponent a la segona jornada, el vam jugar contra La Fuliola però al camp del Castellserà, degut al replantament de gespa que porten a terme els fuliolencs.
 L’Angulària faltat de molts efectius degut a baixes forçades, va haver de plantejar un partit defensiu que anava desgastant al Fuliola que veia com passaven els minuts sense poder foradar la porteria. Aquesta primera part va ser de clar domini local però sempre frenat per la bona defensa anglesolina.
Va finalitzar la primera meitat amb un 0-0 esperançador. Al començament de la represa l’Angulària va fer els dos únics canvis disponibles a la banqueta que van donar un aire més ofensiu; el partit es va equilibrar en joc i oportunitats però en un atac ben portat pel Fuliola, Genis de fort xut creuat, va establir el 1-0 que feia inútil l’estirada del nostre bon porter Adrià.
 Era el minut 54 i quedava temps per sobreposar-se posant una mica mes de setge a l’àrea local, en aquest cas neutral, i quant havien passat tant sols tres minuts, Vidal llença una falta que aprofita molt bé Gual per igualar el marcador a un, i que a la fi seria el resultat definitiu.
 L’Angulària amb mes físic, sovintejava o posava a prova la defensa local que acusava l’esforç de la primera meitat, tenint unes quantes ocasions que van desaprofitar per manca d’encert i que podien haver representat endur-se la victòria cap a Anglesola.
En definitiva, sumar a domicili es sempre positiu, pel qual l’afició va marxar satisfeta, tenint en compte el reconegut prestigi que es mereix el C.F. La Fuliola.
Diumenge vinent ens visita el C.F. Sant Guim, i l’equip espera poder brindar la primera victòria als seus seguidors.
Adrià, un porter amb garanties, que ens salva molts punts.