dilluns, 9 de setembre del 2013

ANGULARIA 2 - 2 BELLPUIG

EMOCIONANT COMENÇAMENT DE TEMPORADA

En el primer partit de temporada l’Angulària ha sumat un valuós punt davant un bon equip com és el Bellpuig.

Els locals s’han avançat al marcador al minut 25 en un magnific llençament de falta obra de Ronald, un jugador recenment incorporat.

El Bellpuig, tocant bé la pilota feia mèrits per empatar, fins i tot, per superar el gol en contra, però les acertades intervencions del nostre porter Adrià, que ha estat el millor dels vint-i-dos, ho han evitat per poder anar al descans amb un mìnim avantatge.

A la represa, era el Bellpuig que dominava el mig del camp i posava a prova novament el porter i la defensa, minvada avui per dos baixes importants a causa de lesió. Però ha estat altra vegada l’Angularia que, aprofitant un corner, Gual ha fet pujar el 2-0 al marcador en el minut 55.

Semblava que el partit es posava de cara, però el Bellpuig no s’ha rendit en cap moment i continuaba portant perill a l’area local, fruit del qual, en el minut 67 i en una gran jugada, Ruiz ha retallat diferències.

L’Angulària aguantava en defensa i sortia al contracop, produïnt alguna ocasió que podía sentenciar, però quant semblava que la victoria es quedaría a casa, al minut 88, i en una rápida jugada, Canela s’ha desfet de la defensa i ha posat el 2-2 final que ja seria el definitiu, encara que els dos conjunts has disposat d’un parell d’ocasions per endurse’n la victoria, no han pructificat.

Un partit d’aquells que molt bé es podía guanyar i fins i tot perdre, però que al final les taules es poden considerar justes.

A la foto Ronal, la nova incorporació en el moment de transformar el primer gol.

--------------------------------------------------------------------------------