diumenge, 20 d’octubre del 2013

RIALP 2 - 1 ANGULÀRIA

PRIMERA DERROTA DE L'ANGULÀRIA
A la foto Xavi Valls, tot una garantia en defensa.

Avui l’Angulària ha perdut la imbatibilitat a Rialp per un ajustat 2-1; un resultat que ha reflectit exactament lo que ha estat el partit.
              La diferència a la taula classificatòria era notable, i ningú imaginava vindre de buit; però està demostrat que els partits, si es volen guanyar i per feble que sigui el contrari, s’han de treballar des del primer moment fins al final, deixant al marge la confiança i possible superioritat que pugui haver-hi.
             Aquest va ser un dels motius de la derrota, ja que quant ens vam donar compte de que érem al camp i s’havia de jugar a futbol, ja perdíem per 2-0. Vam fer una primera part per oblidar. Són d’aquells dies que els contraris et superen en tot, sense saber com. Això també ho hem vist en categories molt superiors.
             A la segona part van canviar les coses, i es va veure l’autèntic Angulària, capaç de remuntar el partit, però diferents factors van impedir aconseguir-ho.
              A la vegada que dos gols ja són un fort escull a superar, al minut 56, l’àrbitre, que no va tindre la seva millor tarda, ens va expulsar un jugador per doble targeta groga, i la  cosa se’ns complicava;  però va ser com un revulsiu, ja que amb deu jugadors vam començar a posar setge a la porteria local  buscant retallar diferències que no va arribar fins al minut 77 per obra de Abraham, gràcies a les bones aturades del porter local; era el 2-1 que donava esperances per, al menys empatar, però com he dit abans, el col·legiat no estava fi, i ens va tallar moltes arribades amb fora de jocs que no ho eren; això i l’ofici de pèrdues de temps, va ser un factor que van impedir vindre amb quelcom positiu.
            Aquest factor però,  no és excusa  ni justificació per no admetre que el partit el vam perdre nosaltres, ja que si l’actitud del segon temps hagués prevalgut  des del primer moment, el resultat hauria estat molt mes favorable, i és que pràcticament els vam regalar el primer temps.
              Voldria que per aquesta autocrítica, no se sentis ningú eludit, i que tampoc és tant greu, ja que algun dia teníem que perdre. Però sí encoratjar-vos a recuperar i practicar el bon futbol a que ens teniu acostumats.