diumenge, 16 de febrer del 2014

ANGULÀRIA 2 - 1 TERMENS

A TRES PUNTS DEL LIDER

A la foto Johnny, bona incorporació en atac,
En una tarda poc apropiada per la pràctica del futbol, l’Angulària ha sumat tres punts molt valuosos per poder mantindre el segon lloc de la classificació i retallar distàncies al líder Fuliola, ja que avui s’ha vist superat a casa pel C.F. Rialp.
El Termens ens ha sorprès molt gratament, ja que disposen d’un conjunt molt combatiu i que juga un bon futbol. El seu discret lloc a la taula, no fa justícia al que avui hem vist al terreny de joc.
També es veritat que avui, els locals, no han estat tant brillants com en els últims partits, però aquesta manca de fluïdesa, l’han suplert amb un joc mes pràctic i efectiu en el resultat, ja que al minut 54 el marcador ja reflectia un 2-0, resultat que ens permetia especular una mica per assegurar la victòria.
No obstant però, el Termens no s’ha vingut a baix  ni s’ha descompost, tot al contrari, han intensificat l’atac, posant a prova varies vegades la defensa i porter locals.
I al minut 72, han tingut el premi que buscaven, doncs en un dels corners que han disposat, han encertat a fer un gol olímpic, d’aquells que no sovintegen massa però que són d’allò mes vistosos.
Restava temps encara per que el resultat se’ns compliqués. I d’això n’eren  conscients els nostres jugadors que no volien deixar escapar cap punt.
La defensa local s’anticipava a l’atac visitant, i la davantera tornava a crear situacions de gol, que no s’han transformat per verdadera mala sort. I com que la millor defensa és un bon atac, el Termens ha tingut que redreçar línies, minvant  les ocasions que començaven a ser perilloses.
I aquesta ha estat la clau per poder amarrar aquests importantíssims tres punts que ens acosten al mes alt de la classificació.
Agrair l’esforç de tot l’equip i en especial als golejadors Gual i Abdoulaye, que als minuts 2 i 54 respectivament, brindaven una nova victòria als incondicionals.