diumenge, 3 de març del 2013

IVARS 1 - 0 ANGULÀRIA

Avui l'Angulària no ha fet precisament el seu millor partit, ha perdut davant el cuer un partit que a priori, semblava bastant assequible.
Però els partits s'han de jugar, i aquesta tarda res li ha sortit per fer-se mereixedor de la victòria.
La primera part, bastant apàtica, no hem arribat amb claredat a l'àrea local, ja que tant sols crec haver comptat dos o tres xuts a porta; el joc d'avui no tenia res a veure en els darrers partits jugats.
L' Ivars, amb bona defensa, no ha deixat que l'Angulària desplegués el seu joc habitual.
Amb el resultat just d'empat a zero s'ha arribat al descans.
La segona part ha estat dominada per l'Angulària, que durant mitja hora ha tingut ocasions molt clares d'inaugurar el marcador, però el porter local, figura del partit, ha evitat en molt bones intervencions, que la pilota traspassés la ratlla.
I lo que sol passar en aquesta classe de partits: quant mes perill creàvem i veiem que ens podiem endur els tres punts, en un ràpid contracop i desbordant la defensa, un centre per dalt molt ben llençat per banda dreta, l'ha rematat impecable de cap Plaza per tota l'esquadra, fent inútil l'estirada d'Adrià. Un gran gol i una gerra d'aigua freda per l'Angulària i la seva afició, que com sempre, ha acompanyat a l'equip.
Era el minut 67, i quedava temps per empatar i remuntar, però avui no era el dia de l'Angulària, que s'ha bolcat per buscar quelcom positiu sense aconseguir-ho, ja que la defensa, ara encara mes tancada que mai, i ajudada per el gran treball sota pals del seu porter, ha fet possible que l'Angulària marxés de buit del camp de l'Ivars.
No obstant això, mantenim una privilegiada quarta posició, que ens permet aguantar l'ensopegada d'avui i refer-nos pel proper partit a casa davant l'Arbeca.

A la foto Adrià, el nostre porter, que res no ha pogut fer en el gol encaixat.