dilluns, 18 de març del 2013

BELLVIS 1 - 1 ANGULÀRIA

L’ANGULÀRIA SEGUEIX SUMANT

En un dels millors partits de la temporada, l’Angulària ha tret un punt a domicili del segon classificat, el Bellvis.

La pluja ens ha acompanyat tot l’encontre, però no ha segut impediment per presenciar un partit molt disputat entre dos equips que es mantenen entre les primeres quatre posicions de la taula.

La primera part es podria qualificar de bastant igualada, encara que les millors oportunitats han passat pels peus de l’Angulària, ja que al minut dos ja es podia avançar al marcador en una ocasió molt clara que ha aturat Pau.

No obstant això, el Bellvis treballava el contracop, i en una falta ben dirigida al punt de penal, Mesalles desvia la pilota al fons de la porteria; era el minut 31 i el 1-0 pujava al marcador.

L’Angulària no s’ha rendit, i buscava l’empat amb molt bones jugades que no s’han transformat gràcies a la bona defensa i al seu porter Pau, la figura del partit; i amb això queda tot resumit. S’ha arribat al descans amb avantatge local, però els Bellvisencs veient que el partit se’ls faria molt llarg.

La segona part ha estat totalment de l’Angulària, el noranta per cent s’ha jugat en camp local, provocant un setge ajovant al àrea de Pau que ha estat capaç de mantenir la porteria a zero fins al minut 67 ja que en un dels diferents corners, Chica la posa impecable al cap de Abdoulaye, i estableix l’empat a un.

Aquest empat feia una mica de justícia al gran joc que desplegava l’Angularia, arribant constantment i posant a prova al bon porter local, que n’ha parat de tots colors, sense comptar un pal i un dubtós penal no assenyalat.

Tot i ser mereixedor d'algun que altre gol, en una de les poques vegades que el Bellvis ha creat perill, podia molt ben decantar el resultat, ja que a les acavalles la pilota ha sortit fregat el pal, sense que tinguéssim temps de reaccionar.

Ho hem continuat intentant, però la poblada defensa ha fet impossible capgirar el resultat que ha acabat amb taules, gràcies repeteixo, a la supèrbia actuació del porter Pau, l'heroi de la tarda i que ha impedit que els tres punts volessin a Anglesola. Afegir que la resta de reraguarda algo ha fet també per evitar-ho.

Encara que esgarrapar un punt al camp del segon classificat es molt positiu, avui i una vegada acabat el partit, l’Angulària ha marxat cap a casa, amb la sensació de que hi hem deixat dos punts.

En el partit d’anada, va ser el Bellvis que ens va donar un bany a casa, però avui, sincerament i amb tot el respecte pels bellvisencs, en el global de tot el partit, els hem superat clarament, amb la diferència que tan sols s’ha recuperat un punt.

A la foto Llorenç Piedrabuena (Piore), un gran defensa amb arrels anglesolines, que ha contribuit al gran partit que aquesta tarda ens ha ofert tot l'equip, mereixedor de la nota mes alta.