ANGULÀRIA 2 - 0 ARBECA

L'ANGULÀRIA ES MANTÉ A DALT

L’Angulària ha sumat una nova victòria davant el sempre difícil i rocós Arbeca.

No ha estat fàcil, ja que la lluita al mig del camp ha estat la constant de l’encontre.

Els locals, a la primera part i a favor de vent, s’han desfet una mica de la pressió de l’Arbeca, arribant a crear alguna ocasió clara que no s’ha transformat per culpa del vent, però a cop d’insistir, l’esforç s’ha vist compensat en unes mans clares sota pals que l’àrbitre ha sancionat amb penal, que molt ben tirat per Hichem, autor de la jugada, ha significat el 1-0 a favor dels locals, era tant sols el minut 27 i quedava molt partit, però l’Angulària la combinava bastant be, i just abans dels descans, podíem ampliar el marcador en un altre gol que ja es cantava, però la pilota ha fregat el pal.

A la represa, ha estat l’Arbeca que, a favor de vent i durant el primer quart d’hora, tenia el control del partit i podia donar-nos un ensurt, però la defensa i a últim recurs el porter Adrià, paraven molt bé les arribades perilloses dels visitants. I en un contracop local portat perfectament per tota la davantera, Hichem ha estat objecte de falta escorada a la dreta de la porteria visitant. L’ha llença magistralment Chica, i Piore avançant-se a l’acció del porter, la clava de cap, fora l’abast de Roselló; era al minut 59 i el 2-0 pujava al marcador. Dos gols a pilota parada i tranquil•litat a la grada.

A partir d’aquí, el partit s’ha equilibrat i el perill rondava les dos porteries, però amb l’ajut del vent, semblava que era l’Arbeca el que podia escurçar diferències, però tant sols ho semblava, ja que l’Angulària també ha fet mèrits per ampliar el marcador.

En definitiva, un bon partit i millor resultat davant un equip molt fort com és l’Arbeca, i que ens ajuda a continuar estant al grup privilegiat de dalt la taula, a tant sols tres punts del Bellvis, segon classificat; al qual visitarem diumenge vinent.

Tant de bo puguem treure un bon resultat, però el Bellvis és un dels candidats a pujar de categoria.

A la foto Radu, un veterà de l'Angulària i una garantia en defensa.