diumenge, 24 de març del 2013

ANGULÀRIA 3 - 1 VERDÚ

L'ANGULÀRIA S'ENDÚ EL DERBI

Davant prop d’uns quatre-cents espectadors, l'Angulària s'ha imposat per un clar 3-1 a l’etern rival, el CF Verdú.

En una tarda marcada pel vent, Anglesola ha viscut un altre derbi comarcal entre dos equips de històrica I sana rivalitat.

La primera part i a favor de vent L'Angulària imposava el seu joc, i el Verdú feia el possible per contrarestar-lo, amb línies ben posicionades.

El 1-0 s'ha produït en una arribada dels locals aprofitant una mala entesa entre porter i un defensa,entretant que Oliveres molt atent, s'ha colat pel mig posant-la al fons de la porteria. Era el minut 10, i semblava el partit molt ben encarrilat, però el Verdú es defensava molt bé, ajudat pel fort vent que desfeia les arribades de l'Angulària.

La primera part es pot considerar de bastant igualada en quant a joc i ocasions.

A la represa, i a contra vent, s'ha vist l'autèntic Angulària, que jugant-la per terra ha trenat unes molt bones jugades, fruit de les quals al min. 64, Abdoulaye amb molt coratge, posava el 2-0 que donava una certa tranquil•litat.

En ple domini local i culminant una bona jugada, ha tornat a ser Oliveres que de forta volea l'ha clavat per l'angle, pujant el 3-0 al minut 69.

Semblava que, si mes no, aquest seria el resultat, com a mínim definitiu, però el Verdú tirant de voluntat i amor propi, els deu últims minuts s'ha bolcat per retallar diferències, cosa que ha aconseguit Bernades, que ha sortit de refresc, i en un tir creuat l'ha posat fora l'abast del porter Adrià. A falta de vuit minuts pel final, el 3-1 seria el que posava fi al partit.

Aquest ha estat el resultat final d'un partit en que s'ha vist reflectida la diferència de punts que figura a la taula.

Aquesta victòria ens permet guanyar un lloc a la classificació i situar-nos tercers provisionals, ja que el quart, Fuliola té un partit pendent de jugar.

Partit jugat amb molta esportivitat, amb bona actuació arbitral i bon comportament de les dos aficions; rivalitat sí, però de molt “bon rotllo”.

A la foto Abdoulaye, autor del segon gol i un veterà referent al mig del camp.