diumenge, 24 de febrer del 2013

ANGULÀRIA 6 - 2 TERMENS

RESULTAT DE TENNIS PER L'ANGULÀRIA
AMB HAT TRICK DE MANEL

Una vegada més l'afició anglesolina ha gaudit d'un bon espectacle futbolístic amb molts gols acompanyats d'un joc preciós que des d'unes jornades ençà ens brinda l'equip de l'Angulària.
Malgrat la fredor del temps, i en un horari gens habitual, no ha estat obstacle per impedir que ens ajuntessim al camp mes o menys els mateixos incondicionals de sempre que, amb el seu suport, donen ales i escalfor als jugadors per que ens corresponguin amb resultats ben positius. I aquests no fallen.
Ben aviat s'ha posat de manifest la clara superioritat local, ja que al minut 8 Manel ja obria la llauna culminant una triangulació de la davantera.
Al minut 15 Mutu, en un contracop, ens empatava l'encontre i semblava que els visitants eren capaços de poder plantar cara, però tan sols ha estat un miratge momentani, ja que dos minuts després Abdoulaye, valent com sempre, ha posat en 2-1 al marcador i amb ganes d'ampliar el resultat per evitar possibles ensurts; i quan hi ha ganes els gols arriben, doncs al minut 33 de nou Manel i en doble rematada, feia pujar el 3-1 que portava la tranquil·litat a l'afició i feia justícia al joc desplegat pels locals. Aquest era el resultat parcial que ens portava al descans.
A la segona part i en el primer quart d'hora els locals en volien més per assegurar un altra golejada que ja comença a ser habitual en els últims partits, i és per això que ja al minut 49, Hichem es objecte de penal clar que, llençat per ell mateix, estableix el 4-1.
Manel, que ha fet un dels bons partits de la temporada, no ha parat fins fer el seu hat trick particular i en el minut 55, d'una magnífica vaselina, ha posat la pilota fora l'abast del porter foraster, era el 5-1.
Faltaven molts minuts i donat el clar resultat existent, la banqueta s'ha mogut canviant quatre jugadors de cop, i per aquest motiu, sense voler, l'intensitat ha baixat un pel, encara que no el bon joc, doncs al minut 67 Puig llença un lliure indirecte que el clava a ras de pal. Era un 6-1 molt abultat i encara el mister ha donat minuts al jove jugador Bryan que ha substituït a Hichem, que també s'ha buidat tot el partit.
Encara hi ha hagut temps i ocasió per que el Termens marqués el seu segon gol obra de Andrés al minut 76.
Els dos equips, conscients del mutu respecte i la claredat del marcador, s'han dedicat a deixar passar els minuts fins arribar a la fi d'un partit marcat per l'esportivitat i el bon joc local.