dissabte, 9 de febrer del 2013

OLIANA 0 - 6 ANGULÀRIA

CONTINUEM VEINT PORTA

Avui dissabte hem jugat el partit suspés de la jornada 17 al camp de l'Oliana.

Donat que de comú acord i al coincidir amb Carnestoltes, el partit s'ha jugat a les 13.15 hores, un horari poc habitual i que la majoria d'aficionats ens ha estat impossible assistir-hi.

Segons m'han explicat, i el resultat ja ho diu tot, ha estat un partit molt plàcid pels anglesolins, ja que a la primera part el marcador ja reflectia un contundent 0-4, i que haurien pogut ser encara més.

L'Oliana no ha portat perill en cap moment del partit a excepció d'un xut a la porteria sense consequències.

Els nostres, han desplegat el futbol vistós i pràctic del que ja ens tenen acostumats; tan de bó no baixin el llistò.

A la segona, i siguent fidels al sistema de rotacions, s'han produït tres canvis que no han afectat al plantejament, i el bon joc que ha desplegat l'Angulària durant tot el match, s'ha vist premiat encara amb dos gols més.

Seguim en ratxa golejadora i de bons resultats, cosa que ens sitúa al quart lloc de la taula, a un punt del Fuliola que també té encara, un partit pendent de jugar.

Els gols han estat marcats per: 0-1, min. 2 Hichem; 0-2, min. 27 Chica; 0-3, min. 33 Hichem; 0-4, min.42 Manel; 0-5, min. 52 Vasile i 0-6, min. 73 Vasile.

Dissabte vinent, visitem al Sant Guim. Es preveu un partit molt diferent i que tindrem que posar-hi tot i més per treure un resultat positiu, ja que en el partit d'anada ja vam veure el seu potencial fisic. Però jo confio que si els nostres despleguen el futbol dels ùltims partits, el Sant Guim tindrà molta feina per tombar-nos.