diumenge, 3 de febrer del 2013

ANGULARIA 7 - 0 RIALP

L'ANGULÀRIA GOLEJA AL RIALP

En una tarda poc apropiada per la pràctica del futbol, el C.F. Angulària s'ha trobat en un partit molt còmode davant el C.F. Rialp; un equip jove però voluntariós, que es va veure superat des del primer moment per l'equip local.
Al instant es va veure que els d'Anglesola anaven per solventar el partit per la via ràpida i no haver de passar penúries pel resultat que, moltes vegades, costa massa de decidir,al mateix temps d'evitar als aficionats la incertesa del marcador final amb la corresponent victòria.
S'ha vist una primera part per enmarcar, amb jugades ràpides ben portades, compromís total, setge constant a l'àrea visitant i molt encert als metres finals; i quant s'ajunten tots aquests ingredients, el resultat no pot ser altre que fer pujar un rere altre els gols al marcador.
Així doncs,arribavem al descans amb un comodisim i tranquilitzador 4-0. Els culpables van ser Santi Chica per partida doble, Hichem i Vasile.
A la segona part i amb el coixí d'aquesta renda, l'equip es va relaxar un pel, es van introduïr cinc canvis per la cosa de les rotacions, i en algun moment va donar la sensació de que ens guanyaven el mitg del camp, però al arribar a la defensa, les coses es tornaven a posar al seu lloc.
Aquesta part va ser mes igualada en el domini del joc, però als dos minuts ja n'haviem marcat un altre, obra de Carbonell, era el 5-0.
 La tranquilitat i la confiança era abosulta, sabedors de que la victòria, avui, no sen's podia escapar, els jugadors disfrutaven del futbol, encara que a vegades, el vent desfigurava l'espectacle.
I quant faltaven sis minuts i tothom donava com a bó el resultat, Crespo, un dels recanvis de la segona part, no va deixar escapar l'oportunitat de demostrar el seu instint golejador, i als minuts 84 i 88, va arrodonir amb dos gols més aquesta gran tarda de futbol que els incondicionals tardaran en oblidar.
Conservem la cinquena posició amb un partit menys, que disputarem dissabte vinent dia 9 al camp de l'Oliana.
Esperem no vindre de buit i continuar sumant.

A la foto, Xavi Valls, un bon puntal amb qualitat, que s'adaptat perfectament a l'equip.