diumenge, 27 de gener del 2013

PONTS 2 - 1 ANGULÀRIA

Hem trencat la bona ratxa de quatre victòries seguides. S'ha fet un partit que no ens mereixiem perdre'l, ja que a la primera part el domini ha sigut totalment nostre, però els gols no han arribat.
En canvi a la segona, ha estat el Ponts qui ha premat una mica més l'accelerador i s'atansava mes a la nostra porteria, però sense massa perill, fins que al minut 62 en una jugada embarullada, Gil marcava el 1-0 pels locals.
Aquest gol ha vingut precedit moments després de que l'Angulària no ha aprofitat el llençament d'un penal clarisim que ha costat la expulsió d'un defensa local, però no hem tingut l'encert de posar-nos per davant; i lo que podia ser el 0-1 s'ha convertit en el 1-0, que es normalment el que passa quant es perdona.
L'Angulària, amb superioritat numèrica, s'ha llençat en busca de l'empat, hi ho ha aconseguit al minut 77 per obra de Abdoulaye, que a rematat a boca de gol un bon centre per banda esquerra.
Semblava que el partit s'ens posava de cara i es podia treure, si més no un empat, però la desgràcia a modo de lesions, ens ha perjudicat moltissim, ja que en pocs minuts perdiem a tres jugadors bàsics; dos s'han tingut que retirar, i un altre molt tocat ha tingut d'aguantar sobre el terreny de joc com podia.
Aleshores erem nosaltres els qui estavem en inferioritat numèrica, i malgrat l'entrega posada per la resta de jugadors, no s'ha pogut evitar que al minut 83 Terré, finalitzant una sèrie de rebots, ha enganxat un gran xut que res no ha pogut fer Adrià per impedir que el 2-1 pujés al marcador, trencant així la ratxa positiva dels ùltims quatre partits.
Lamentar la mala sort que tenim amb les lesions, ja que actualments no podem disposar de sis bons jugadors.
Esperem i desitjem els puguem recuperar ben aviat.