dissabte, 16 de febrer del 2013

SANT GUIM 0 - 3 ANGULÀRIA



DE TRES EN TRES


Estem en ratxa, en els últims tres partits, nou punts, setze gols a favor i cero en contra. Uns números de faula; dormim avui dissabte ocupant el tercer lloc, a l'espera del que faci demà La Fuliola, però en el pitjor dels casos ens consolidem a quarts i a quatre punts del cinquè l'Arbeca, que avui ha perdut el seu partit.

El millor d'avui ha estat el resultat i els tres punts cap a casa, ja que Sant Guim es un camp dificil de puntuar, amb un equip molt fisic que va a totes des del primer instant, impedint desplegar un futbol vistós.

El joc de l'Angulària s'ha imposat des del primer moment, arribant bé i forçant diversos corners, però els locals, com he dit abans, s'esforçaven al màxim per evitar el gol que no ha arribat fins al minut 40, producte d'un potent xut de Hichem que ha rebutjat el pal, però Manel molt atent, ha rematat a plaer.

Sense temps de reacció i en ple domini visitant, al minut 44 Puig llença una falta passada que, Abdoulaye en planxa i venint del darrere la clava a ras de pal i estableix el 0-2. Un resultat bastant clar que ens porta als vestidors. Afegir que errant del joc fort que practica el Sant Guim, l'àrbitre ha expulsat per doble groga a un jugador local.

A la segona part i durant els primers deu minuts, els locals han sortit decidits a retallar diferències, arribant amb cert perill al àrea nostra, i donava la sensació de que podien fer-ho, però una vegada més la nostra reraguarda ha demostrat el perquè en tres partits no han encaixat cap gol, i poc a poc les coses tornaven al seu lloc. L'Angularia, sense arriscar massa anava controlant el partit, i vulguis o no, amb un home menys el Sant Guim acusava l'esforç, veient que passaven els minuts sense premi.

La meitat del segon període, ha tornat a ser de l'Angulària que podia haver marcat dos o tres gols més, però tan sols un tercer ha pujat al marcador, obra de Hichem quant aprofitant una pifia del porter local, li ha dibuixat una vaselina impossible d'aturar; era el minut 63 i el 0-3 es mantindria inalterable fins al final, rubricant un partit molt pràctic.

Destacar la valentia de l'àrbitre que no ha permès la duresa dels locals, ni que el partit se li escapés de les mans, d'aqui les tres targetes vermelles, entre jugador de camp, suplent i entrenador.

A la foto Hichem, una gran incorporació i autor de l'obra d'art del tercer gol.