diumenge, 2 de desembre del 2012

VILANOVENCA 1 - 6 ANGULÀRIA

PLUJA DE GOLS A VILANOVA DE BELLPUIG

Avui sí que l'afició de l'Angulària ha gaudit d'un partit còmode i tranquil en lo que a resultat i bon joc es refereix; destacar que doblaven en nombre a l'afició vilanovenca.
Els locals, tot i se cuers de la taula, no ho han posat fàcil, i s'han pres el partit des de l'inici molt seriosament, donant l'impresió que la classificació no era la que corresponía.
Els primers minuts han estat de tanteig, donant la sensació de que no serìa tan fàcil com ha resultat al final.
A mesura que passava el temps, l'Angulària ha començat a tindre més la pilota i arribava amb certa fluïdesa al àrea local, i en una gran jugada de Oliveres ha posat la pilota a peus de Crespo que tant sols ha tingut que ajudar-la per transformar el primer tanto que encarrilava la golejada amb tant sols jugats 14 minuts. Un gol d'oportunisme que consagra als davanters-centres.
Els locals han reaccionat, i en un rebutg de la nostra defensa l'aprofitat Pedros per establir l'empat.
L'Angulària anava fent el seu joc de domini, cosa que els locals tenien que frenar de la manera que podien, i en una falta comesa sobre Manel, la llença magistralment Oliveres que torna a avançar-se al marcador; era el 1-2 al minut 32.
El 1-3 ha estat la clau del partit, ja que ha arribat al crucial minut 43 per obra de Manel i en una culminació de tota la davantera, s'ha plantat sol davant del porter, i l'ha clavat a ras de pal, fent inùtil l'estirada del porter.
Arribem al descans amb un esperançador avantatge que ens permet encarar la segona part amb certa tranquilitat, però sense relaxació.
L'Angulària sense presses, anava controlant el joc sense descuidar la rereguarda, i a la que podia, creava noves ocasions de gol. Això ha durat trenta minuts sense que hi hagués noventats al marcador, just el temps que ha necessitat Crespo per que, en una centrada, desviés de cap l'esfèrica al fons de la porteria; era el minut 74 i el 1-4 pujava al marcador, posant de manifest la superioritat sobre el terreny de joc.
Entretant, l'arbitre havia expulsat un jugador del Vilanova, arrant d'una forta entrada que ha suposat penal i expulsió; el llençament no s'ha transformat gràcies a una bona aturada del porter, ún dels destacats jugadors locals.
En plé atac visitant i amb uns vilanovencs enfonsats, Valls que havia entrat de refresc, ha marcat el cinqué al minut 77.
Els locals no han sapigut encaixar un correctiu tan fort, i s'han dedicat a fer l'antifutbol a base d'entrades fora de lloc, motiu pel qual, dos jugadors més han vist la vermella.
Encara hi ha hagut temps per completar un resultat de tenis, ja que al minut 87 Manel, incansable, ha establert el definitiu 1-6 culminant una jugada colectiva de tota la davantera,
Un resultat ampli que dona confiança per amarrar els punts de casa en propers compromisos.
A la foto, Xavi Crespo, autor de dos gols, que amb la barreja de veteranía i colocació, fan d'èll ún dels bons reforços d'aquest gran equip que aquest any en podem presumir.