diumenge, 23 de desembre del 2012

MONTGAI 1 - 2 ANGULÀRIA

NOVA VICTÒRIA A DOMICILI

Estem en el bon camí i en ratxa de victòries, especialment a domicili; la d'avui ens permet posicionar-nos a la quinta posició, amb els mateixos punts del quart l'Arbeca, i a un sol punt de La Fuliola que ocupa la tercera plaça.
El partit d'avui al camp del Montgai, amb un terreny de joc bastant precari, no ha estat fàcil, ja que els locals estaven necessitats d'una victòria que els  permetés sortir dels llocs complicats i perillosos que ocupen.
Aquests solen ser els equips que costa superar, ja que al jugar a casa i conèixer el camp, tenen el plus afegit del suport del pùblic i l'ànsia d'amarrar els tres punts costi el que costi.
I a fé que han estat a punt d'aconseguir-ho ja que, al minut 26 Jibby, des d'una distància considerable li ha sortit una volea que ha sorprés al nostre bon porter Adrià que no ha pogut fer res per impedir el 1-0.
L'Angulària encara no s'havia desvetllat i li costava adaptar-se al camp, creant poques ocasions .
A partir d'aquí, i veient que la cosa es podia complicar, s'ha posat les piles i a començat a dominar la situació, fins al punt que dotze minuts mes tard, en una jugada ben portada des de la zona mitja, el nostre golejador i davanter centre Crespo, ha fet l'empat en un gran xut amb l'esquerra que s'ha colat per tot l'escaire fent inùtil l'esforç del porter; era el minut 38 i l'Angulària ja no tenia tans problemes per arribar. Amb taules al marcador s'ha arribat al descans, quinze minuts per retocar l'estratègia i intentar guanyar el partit.
La segona part s'ha de reconèixer que el domini de l'Angulària s'ha accentuat, posant a prova el bon porter que ha salvat algun gol que ja es cantava, ajudat d'una defensa molt contundent que impedia culminar les bones jugades en gol.
L'Angulària anava pel partit i disputava la pilota amb coratge; tant es així que al minut 71 Hichem, molt bregador, veia la segona targeta groga que el portava a les dutxes.
El Montgai s'ha crescut un pel per l'expulsió i amb l'ajut d'un arbitre molt permisiu i poc encertat, ens hem vist abocats en una situació greu per l'Angulària, doncs al minut 80 i en una jugada molt conflictiva al mitg del camp, ón també si ha vist involucrat el colegiat, el nostre lliure Rivo veu la targeta roja directa, fruit dels nervis i del mal arbitratje que ens hem vist sotmesos tot el partit.
Quedavem deu minuts i amb nou jugadors era dificil controlar l'impetu posat pel Montgai, però l'Angulària no s'ha trastocat, i es defensava magistralment donant pilotes llarges per si arribava alguna ocasió. La inferioritat numèrica, no s'ha notat massa, ja que als ùltims cinc minuts hem posat setge a la porteria local en busca d'un gol que semblava impossible. Però al futbol no hi ha quasi res impossible, ja que al minut 89 i en una jugada embarullada, Santi Chica ha creuat la pilota que, després de rascar el pal, s'ha colat, posant el 1-2 definitiu i donant la victòria i els tres punts que ens permet somniar.
Hem sapigut sofrir aquests deu minuts amb nou jugadors, i hem estat capaços de decantar el triomf al nostre favor, i es que aquest any s'ha conjuntat un bon equip que es capaç d'aspirar a tot.