dijous, 27 de desembre del 2012

LA LOTERIA TAMBÉ ENS ÉS PROPICIA

Aquesta temporada hem acabat l'any amb molt bones sensacions; a la bona marxa de l'equip que figura actualment en una privilegiada zona noble de la taula (cinqués i a un punt del tercer classificat), hem tingut un plus afegit molt agradable, i es que hem "rascat" una mica de la loteria de Nadal.
Si, si, el "gordo" es el 76058 i el nostre es el 66358, per tant els dos nùmeros finals fant que cobrem la proporció de 6 euros per ún de jugat, que no està malament.
Tan sols la primera i tercera xifra son diferents,us imagineu si l'acavem d'encertar........? quin guirigall i quina festassa s'hauria armat al poble........, més o menys gairebé tothom en tenia, i l'alegria i el goig hagués estat general. Si més nó, al menys en tindrem pels torrons.
Aprofitant l'avinentesa, faig saver als afortunats que poden anar ha cobrar a partir del dia dos de Gener, i als que vulguin deixar de fer-ho en benefici del club, els restarem MOLT AGRAÏTS,
Per demanar que no quedi, no?
Parlant més seriosament, el Club dona les gràcies a tothom que, pel sol fet de comprar-ne, ja ha ajudat a aquesta entitat que es la vostra.



BON I ESPERANÇADOR ANY 2013





Butlleta premiada