diumenge, 16 de desembre del 2012

ANGULÀRIA 3 - 2 BELLPÙIG

VICTÒRIA AGÓNICA PERÒ TREBALLADA

Els socis i aficionats del C.F. Angulària han pogut presenciar avui un dels partits mes emocionants de la temporada amb joc i coratje devant un bon rival directe com es el Bellpuig, amb un resultat incert fins a l'ùltim instant. El gol de la victòria local s'ha produït al minut 89.

Als primers compassos ha estat el Bellpuig que, tirant d'ofici i més bregat en aquesta categoria, es el que ha portat el perill al àrea local, fins al punt que al minut 15 i per obra d'un penal bastant dubtós, ha establert el 0-1.

A mesura que passaven els minuts, l'Angulària s'anava afiançant i plantant cara a un rival que sempre havia saldat amb victòries totes les confrontacions que fins avui haviem disputat.

Fruit d'aquest petit domini i en una jugada que semblava que la defensa visitant tenia tot a favor, Manel en una demostració de força i coratje ha fet pujar l'empat al marcador al creuar la pilota fora l'avast del porter; era el minut 38 i amb el 1-1 les forçes s'igualaven per arribar al descans i el convenciment de que aquest partit es podia guanyar.

A la represa els locals han sortit encara amb més ganes i forçaven al Bellpuig a replegar-se en alguna ocasió i sortir al contracop, però lo que son les coses del futbol, en una jugada ràpida, i en un má a má davant del porter la pilota ha sortit fregant el pal del Bellpuig, quant ja es cantava el gol. I lo que podia haver estat el 2-1 s'ha convertit en el 1-2 favorable al Bellpuig, seguint una jugada en que la defensa local ha considerat posició antirreglamèntària del davanter Yaouat, però que l'arbitre ha deixat continuar donant-lo com a bó. Era el minut 66 i el partit es complicava.

Però els locals no s'han acovardit i han posat una marxa més, ja que esperonats per l'ànim del pùblic i els jugadors que han entrat de refresc, han posat setge a la porteria del Bellpuig, fins al punt que en un dels molts corners a favor, el lliure Rivo a pujat a rematar entre un nùvol de jugadors, i ha clavat l'empat que donava esperançes per remuntar; era el minut 76 i quedava temps per lograr lo que a priori semblava impossible, remuntar per dues vegades l'avantatge visitant.

I la proesa s'ha consumat després de passar per l'ensurt d'un pal fet pel Bellpuig a tres minuts del final, que hauria representat la derrota; i es que tot seguit i confiant en la fé posada en la victòria, en una gran internada per banda esquerra del lateral David Puig, s'ha desfet de tres contraris i ha centrat un passe matemàtic als peus del davanter centre Crespo, que fent gala de la seva veterania i colocació, ha establert el definitiu 3-2, fent embogir l'afició local que es mereixia poder presenciar una altra victòria a casa, davant un gran rival de reconegut prestigi com es el C.F. Bellpuig.

Era el minut 89 i ha quedat temps tant sols per disfrutar d'aquesta victòria tant treballada.

A la foto Vidal i Marti, dos destacats jugadors locals.