dimarts, 27 de novembre del 2012

ANGULÀRIA 1 - 2 TÀRREGA

Derrota amarga la que vam sofrir altra vegada a casa davant el Tàrrega; un partit que ens convenia guanyar, primer de cara a l'afició que no ens falla, però que li costa veure victòries locals, i després pel sol fet de que ens hauriem consolidat al quart lloc de la taula.
En canvi el deixar de guanyar tres punts ens ha representat retrocedir a la vuitena posició, això demostra la igualtat que hi ha entre la zona alta i la mitjana.
El partit va estar molt igualat i es va veure bon futbol per part dels dos equips; el public, malgrat la derrota, va disfrutar pel joc vistós, no pas pel resultat final.
En un contracop, el Tàrrega es va adelantar al marcar el primer gol per obra de Pacheco al minut 10, cosa que va fer que es replegués i deixés la iniciativa als locals, que ho van intentar sense èxit gràcies a una bona defensa i millor porter; vam estavellar una pilota al pal que podia significar l'empat; i així vam arribar al descans.
A la represa, semblava que els podiem superar i guanyar el partit, ja que al primer minut va arribar l'empat per obra de Crespo. La cosa pintava bé i seguiem presionant al camp dels visitants, però el gol es negava.
El Tàrrega amb jugadors joves i ràpids, van aprofitar un altra pilota llarga per aconseguir posar-se de nou per davant al marcador; era el minut 79 i el seu golejador Vicente no va perdonar.
Quedaven pocs minuts, però l'Angulària va apretar d'allò més, per, al menys empatar; i a fé que vam tindre l'oportunitat de lograr-ho, ja que al minut 86 vam disposar d'un penal al nostre favor i que, malauradament, el porter es va lluïr i va intuïr la intenció del llençador, fent la gran aturada de la tarda.
El desensís va ser general  i ens vam tenir que quedar en el dubte de que, en cas d'empatar, podiem inclús alçar-nos amb la victòria, ja que com dic, petits detalls van representar el guanyar o perdre.
A la foto, David Puig, ún dels dastacats del partit i un bon reforç per l'Angulària.