diumenge, 18 de novembre del 2012

VILANOVA DE LA BARCA 2 - 2 ANGULÀRIA

EMPAT AMB REGUST DE DERROTA

Avui hem tret un empat al camp del Vva. la Barca que, d'entrada, sumar a fora es sempre positiu, però tal com s'ha produït, dona la sensació d'haver perdut el partit.

Estavem controlant el duel des de l'inici i jugavem bastant bé, portant perill a la seva àrea però sense puguer concretar als metres finals. Els locals s'empleaven a fons i en una de les poques jugades, xuten a porta que, amb la pilota mullada no pot blocar el porter i la deixa als peus d'un davanter que l'empeny a porta. Un gol d'aquells que et deixa, si més no, una mica tocat.

L'Angulària ha continuat buscant l'igualada a cop de presió i persistència; fins que al minut 44, Oliveres amb combinació de tota la davantera ha establert l'empat que feia justicia al joc desplegat pels visitants. Amb 1-1 al descans, semblava que a la represa podriem solventar el partit amb certa facilitat, ja que per joc l'Angulària superava l'empenta i xoc dels locals.

Però ja se sap que en aquestes categories la força fisica i el anar-hi a totes, a vegades impideix finalitzar jugades mereixedores de gol.

I a mitjans de la segona part, amb domini alternatiu, un altra jugada sense perill, ens a costat el segon. Una pilota que anava fora de porta, i amb tota la bona intenció del nostre porter Jordi, al intentar recollir-la per guanyar temps, sense saver com, l'ha introduït a pròpia porta, en una jugada increible i desafortunada. Un gol de mol mala sort.

Era el 2-1 i encara una mica més deçebuts, els nostres intentaven alçar el resultat totalment injust. Anaven passant els minuts i poc a poc l'Angularia anava tancant al Vilanova a la seva àrea, però entre el porter, algun fora de jova inexistent, i la dura defensa local, feia impossible foradar.

I ja en el minut 86 i quant semblava que estavem condemnats, una fabulasa i ràpida jugada del trio atacant, ha permés a Santi Chica posar fora de l'abast del porter una pilota que ha suposat un mes que merescut empat i a tret en part, el mal regust de boca que hauría causat a la fidel afició de l'Angulària.

En aquests quatre minuts encara hem tingut tres ocasions que per verdadera mala sort no s'ha transformat en gol, amb una pilota al pal inclosa.

Total, malgrat l'empat, una tarda de molt mala sort, que de tant en tant, en aquest esport solt a passar. No guanya el que més s'ho mereix.