diumenge, 11 de novembre del 2012

LA POBLA DE SEGUR 6 - 1 ANGULÀRIA

El partit d'avui ha sigut la creu de la moneda, algun dia es tenia que trencar la bona ratxa a domicili.

Una derrota es acceptable, però aquest contundent resultat de tenis, no reflexa la diferència vista al camp.

L'equip de La Pobla més acostumat al seu camp de terra, que contrasta totalment a la catifa del nostre, ben aviat s'ha adelantat al marcador en un xut des de llunt que ha agafat adelantat al porter.

Donavem la cara però l'equip local s'ha de recòneixer que hi anava més que nosaltres i al quart d'hora al marcador ja pujava el segon.

Els nostres han reaccionat una mica i per obra de Crespo hem escursat diferència, però a base d'empenta i bon joc el Pobla augmentava la renta i es posava amb 3-1, resultat en que s'ha arribat al descans.

A la segona part i en el trascurs dels primers trenta minuts,hem encaixat tres gols més que trencava tota mena de reacció als, ja desmoralitzats, jugadors de l'Angulària.

I lo que son les coses del futbol, en els quinze minuts finals hem tingut fins a quatre o cinc ocasions clares, de gol, que podien, si més nó, maquillar molt el resultat, però avui no era el nostre dia i, quasi a porta buida, hem desaprofitat totes les ocasions.

Total es una derrota que no ha de mermar els ànims de l'equip en aquets fabulós principi de temporada; encara mantenim la cinquena posició empatats a punts amb Bellpuig, el quart classificat, del qual ens podem sentir ben orgullosos.

Diumenge tenim un altre desplaçament al camp del Vilanova la Barca, del qual esperem treure algo positiu, si ens deixen, es clar.