diumenge, 28 d’octubre del 2012

VERDÚ 2 - 3 ANGULÀRIA

Gran victòria de l'Angulària al camp del sempre dificil Verdú.

Amb una tarda molt desagradable per la pràctica del futbol i pels molts aficionats que s'han aplegat a veure un altre enfrontament de marcada rivalitat entre dos equips que es juguem quelcom més de tres punts; doncs ja ve de molt enrere els disputats i, a vegades, conflictius partits de futbol. Era un altre temps i no es poden comparar amb el comportament de les dos aficions que, encara que sempre agrada guanyar, es desenvolupa amb molta més esportivitat.

La cosa no ha començat massa bé per nosaltres, ja que en la primera arribada local ens han marcat el 1-0 per obra de Gené, era el minut 6.

L'Angulària ha continuat dominant el partit i posant a prova la retaguardia, es veia que l'empat podia arribar en qualsevol moment; com així ha succeït al minut 15 per obra de Crespo, un gol que donava confiança i fé de que aquest partit el podiem guanyar.

Tres pals han evitat que l'Angulària s'avancés abans de la mitja part i deixés sentenciat el match, però la pilota no ha volgut entrar i, hem tingut que esperar la segona part molt mes emocionat.

La lluita era al mitg del camp, i en una ràpida jugada, i sense gairebé temps per reacció, Oliveres des de 35 metres ha empalmat una volea impresionant, imparable, increible, per la mateixa esquadra, que el porter tant sols s'ha limitat ha recollir-la dels fons de la porteria. Veritablement un golàs dels que costa de veure en camps de molta més categoria. Ni èll s'ho creia; d'aqui la piña de jugadors que mostra la foto en la seva cel·lebració. Era el 1-2 al minut 48 i quedava molt temps per davant.

Esperonat per el desventatje, el Verdú s'ha volcat al àrea visitant buscant l'empat, arriscant que en clars contratacops tanquessim el partit, tal com ha passat en dos o tres ocasions que no han sigut gol de miracle.

Però la tenacitat dels locals ha tingut el seu premi, quant al minut 71 el mateix Gené ha establert l'empat a dos.

L'Angulària no s'ha enfonsat i anava pel partit, posant en apuros la defensa del Verdú que solventava bastant bé les nostres oportunitats.

Anaven passant els minuts quant dos jugades han canviat el panorama. Al minut 88 i en una jugada travada, el central del Verdú ha agredit la cara d'un davanter nostre, motiu pel qual ha vist la vermella directa.

Acte seguit i en ple atac de l'Angulària, l'arbitre assenyalava penal per mans d'un davanter del Verdú, que transformat per Rivo, posava el definitiu 2-3; era el minut 90.

Si el arbitre ha encertat o nó aquestes decissions, es la seva consciència la que ha de contestar, però tots savem lo dificil que es fer-ho bé per a tothom. Havia de veure-ho molt clar per que al ùltim minut castigués amb penal al equip local. La vermella crec que era justa.

A la fi del partit i a raò de la discrepància del pùblic, l'arbitre ha tingut algun problema que no ha trascendit.

La nota rellevant es que hem guanyat tots els partits jugats fora de casa, i si dels tres que hem perdut al nostre camp, sempre amb bons equips, haguessim tret algun punt, ens trobariem entre els tres primers. Esperem esmenar-ho en properes jornades.





--------------------------------------------------------------------------------