diumenge, 14 d’octubre del 2012

ARBECA 2 - 3 ANGULÀRIA

Avui s'ha confirmat que tenim equip per aspirar a tot.
Tot i arrossegant una sèrie de baixes importants hem fet un partidás en un camp molt dificil de puntuar.
Tal com deia en l'escrit anterior era un rival directe i ens ho teniem de jugar tot a una carta, i certament ho hem fet amb una nota molt alta.
El partit no ha començat pas massa bé per nosaltres, ja que al minut 19, en una bona jugada l'Arbeca s'ha adelantat al marcador per obra de Zamora.
La cosa s'ha complicat quant al minut 25 ens han expulsat amb vermella directa Abdoulaye, un puntal del mitg del camp que quant no hi es, es nota.
Però l'Angularia no s'ha arrugat i l'inferioritat numèrica es suplia amb coratje i ganes de no sortir amb una derrota, i la prova està en que hem mantingut el 1-0 fins a la mitja part.
A la represa, el panorama ha cambiat, i semblava que era l'Arbeca el que jugava amb deu. Els visitants han començat a tocar i crear perill a la porteria local, fins al punt de que al minut 55 ja haviem capgirat el marcador i ens posavem amb un favorable i esperançador 1-2.
L'empat ha arribat al min. 47 obra de Crespo que en jugada molt ben portada per Vasile, igualava el partit.
Amb l'Arbeca una mica desconcertat, i sense quasi temps de reaccionar, el mateix Vasile en jugada personal, ha posat el 1-2 al marcador; era el minut 55.
L'important ja estava fet, però quedava molt temps i el conjunt local ha reaccionat al aprofitar el desgast de l'Angulària, ja que a la sortida d'un corner no aprofitat pels visitants, ha sortit en un contracop molt ràpid i Perera ha establert l'empat a dos; era el minut 65 i encara podia passar de tot.
Al minut 75 l'Arbeca ha vist com es quedava en deu jugadors per doble targeta groga, i les forçes s'igualavem; ha sigut a partir d'aquí quant l'Angulària ha tornat a dominar el partit i posava setge a la porteria local; l'Arbeca es defensava amb molt ordre, ajudada per la bona actuació del seu porter.
Al minut 80, Oliveres llença una falta que Manelet en planxa, la clava a la xarxa, però aquest gol no puja al marcador per un suposat i injust fora de joc.
L'Angulària anava pel partit i, quant ja semblava que l'empat era el resultat definitiu, al minut 90 i en jugada molt ben portada per Oliveres i companyia, la rep Manel que davant de la sortida del porter, li dibuixa una vaselina excel·lent i estableix el definitiu 2-3, fent embogir als nombrosos aficionats que mai defalleixen en tots els desplaçaments.
Un gran gol que feia justicia al gran partit que avui hem vist per part dels dos conjunts, però que l'Angulària, en general, s'ha fet acreedor dels tres punts que el situen al grup d'honor de la taula.
Felicitar a tot l'equip que, en inferioritat numèrica, ha sapigut remuntar per dos vegades i endurse una victòria molt treballada.