dilluns, 8 d’octubre del 2012

ANGULÀRIA 4 - 1 IVARS D'URGELL

Amb una bona tarda i davant dels incondicionals de sempre, l'Angulària ha lograt la seva primera victòria a casa i ha pogut brindar a l'afició local un bon espectacle futbolistic amb gols inclosos, ja tocava. La primera part ha estat dominada pels locals que han portat sempre la iniciativa, producte de la qual hem arribat al descans amb un clar 3-0, encara que l'Ivars ha tingut un parell d'oportunitats per avançar-se al marcador. El primer, obra de Manelet que ha obert la llauna al minut 12, ha donat confiança per seguir buscant l'àrea visitant i ampliar el marcador per no haver de patir com en altres encontres. I el segon no s'ha fet esperar, ja que al minut 18 en una bona jugada d'atac, Oliveres ha establert el 2-0 que portava la tranquilitat a la grada, i es veia vindre que avui l'Angulària podia sumar els tres punts. Per acabar-ho d'arrodonir, el mateix Oliveres, al minut 25 i aprofitant el llençament d'un corner, ha fet pujar el 3-0 al marcador que feia justicia al domini local, malgrat la voluntat i alguna ocasió perduda de l'Ivars. Amb aquest tranquilitzador resultat parcial s'ha posat fi a una primera meitat bastant còmode per l'Angulària. A la represa, els nostres s'han dedicat ha controlar el partit, sense tindre gairebé cap ensurt, i aprofitant una falta comesa per la defensa visitant, al minut 78, novament l'especialista en llençar-les Oliveres l'ha clavat per tot l'escàire, fent inutil l'estirada del porter; era un contundent 4-0 que demostrava la superioritat de l'Angulària davant d'un Ivars en hores baixes. Destacar el "hat trick" del golejador Oliveres, del qual avui penjem la seva imatge. Esperem que continui la bona ratxa i conservem, al menys, aquest meritori seté lloc a la taula. Per confirmar-ho, diumenge tenim un bona prova de foc al camp de l'Arbeca, un rival directe que porta un bon arranque de temporada; esperem no vindre de buid. --------------------------------------------------------------------------------