diumenge, 30 de setembre del 2012

TERMENS 1 - 3 ANGULÀRIA

Seguin la tònica habitual, l'Angularia es un equip de camp contrari. Avui mateix i davant d'un dels liders que havia guanyat tots els partits, hem tingut el coratje de treure els tres punts del camp del Termens. Sense treure mèrits al rival, que no ho ha posat fàcil, els nostres han estat els clars dominadors del partit, i no peco d'inmodèstia si dic que el resultat es curt. Sols dir que hem fet quatre pals i el porter local ha estat ún dels destacats, amb això queda tot dit.A banda d'un penal clarisim no assenyalat. Aquesta important victòria té molt mes mèrit si tenim en compte que teniem sis baixes importants i tant sols disposavem del porter suplent i un jugador. Destacar la gran tasca i entrega de tot l'equip que s'ha multiplicat per suplir les obligades absències, però fora injust no fer menció especial del Manelet, que s'ha buidat fisicament i ha estat l'autor dels dos primers gols. Un partidàs. El 0-1 molt matiner al minut 7 obra, com he dit, del Manel; el Termens ha reaccionat i ens ha empatat al minut 23 a càrrec de Altisent i les coses semblaven que es volian igualar però en una jugada molt ben portada per la banda esquerra, novament Manel, al minut 41, d'un fort xut amb l'esquerra, ha fet inùtil l'estirada del porter local; era el 1-2 que posava justicia al bon joc visitant. A la segona part el Termens es veia incapaç de dominar el partit, ja que l'Angulària arribava amb molt perill i amb possibilitats d'ampliar el marcador, d'aquí les dos pilotes al pal. El bon joc ha tingut premi quant en una jugada dins l'àrea, l'extrem Puig ha estat objecte de falta amb el corresponent penal assenyalat per l'àrbitre, que llençat de forma magistral per Crespo al mimut 80, portava la tranquilitat del 1-3, resultat que seria el definitiu. Encara cinc minuts mes tard, novament han fet un altre penal clarissim que l'arbitre no ha volgut assenyalar. Mireu si ha estat trabat i treballat, que els dos jugadors suplents, inclós el porter, que ha tingut de fer de jugador de camp, han tingut que suplir a Serra i Oliveres per lesió. Total que hem quedat en quadre, motiu per el qual encara es més valuosa aquesta victòria, que ens deixa molt bon sabor de boca de cara a properes jornades.