dijous, 13 de setembre del 2012

ANGULÀRIA 2 - 5 PONTS

Primer partit de la temporada i primera decepció a casa davant l'afició.
Començem igual que anys anteriors, ens costa tirar endavant els partits quant juguem al nostre camp; no se si es la presió de no voler fallar, o que els pesa la responsabilitat que representa de ser els primers partits i que s'ha de guanyar forçosament.
Vista la bona pretemporada, no esperavem un resultat tant contundent i a la vegada estrany, ja que al minut 43 guanyavem tranquilament per 2-0, obra de Oliveres i Vasile, i la cosa pintava d'alló mes bé; però per les coses que té el futbol, resulta quasibé increible que en tres minuts, si si tres ¡¡¡, anessim a les casetes amb un 2-3 en contra.
Sorprenent, però es així, el seu porter ajudat pel fort vent, treia de porteria, arribant la pilota a la nostra àrea, la defensa, un pel descentrada no podia controlar-la, i la davantera va aprofitar les ocasions que van representar els tres gols i un gran regal que encara la nostra afició i la seva ens freguem els ulls; no es massa frequent, però és futbol i així l'hem d'acceptar.
A la segona part, i amb els jugadors una mica tocats, el Ponts va ser superior en linies generals i encara ens va endosar dos gols més. Tres en va fer Sala i dos Jordi Abellana, dos grans jugadors.
La lliga es molt llarga i nó per aquesta derrota ens hem de desanimar, sinó tot el contrari, tenim temps de rectificar i donar bones tardes de futbol amb victòries incloses, ja que considero que tenim una bona plantilla i en són ben capaços.

A la foto de presentació, tots els components de l'equip i cos tècnic, Dani Rubiol i Miquel Pont.