dijous, 27 de setembre del 2012

ANGULARIA 1 - 3 SANT GUIM

Novament hem fallat a casa, aquesta vegada davant del Sant Guim, equip que a priori semblava assequible i en realitat ho era, però una sèrie de circumstàncies juntes van fer que s'ens escapessin els tres punts. D'entrada, a la primera part vam fallar un penal, però l'equip anava dominant i es creaba ocasions de gol que no es transformaven. No va ser fins al minut 44 que en una centrada, Abdoulaye va rematar molt bé de cap i va inaugurar el marcador. A la segona i, amb ple domini nostre, dos jugades desgraciades entre defensa i porter, vam regalar dos gols que ens van minvar la moral. Amb presses per aconseguir al menys l'empat, ens van expulsar per doble groga al davanter centre, cosa que encara ens va dificultar més el poder transformar. Amb tot aixó, el mes trist per damunt de la derrota, va ser la greu lesió del nostre bon jugador Remus, que va haver de ser trasl·ladat amb ambulància a l'Arnau de Lleida. Encara que no se sap l'avast de la lesió al no poder fer cap prova a causa de l'inflamació del genoll, al menys, s'ha comprovat que no té cap os trencat, cosa que cel·lebrem. Amb el partit aturat un quart d'hora i amb molta desmoralització, vam reemprendre la resta del partit amb ganes de que finalitzés el mes aviat possible, i a l'ùltim minut el Sant Guim va marcar el 1-3 definitiu. Una tarda negra i per oblidar; tant sols desitjar que el Remus es recuperi ben aviat sense arrossegar cap seqüela. A veure si el que perdem a casa ho guanyem a fora.