diumenge, 21 d’octubre del 2012

ANGULÀRIA 1 - 2 BELLVIS

Avui ens hem enfrentat a un dels millors equips de la categoria i candidat a l'ascens.
El C.F. Bellvis ens ha superat globalment tot el partit, malgrat adelantar-nos als dos minuts, obra de Crespo en una jugada de falta assajada. La veritat es que els primers quince minuts hem practicat un bon futbol i podiem haver ampliat el marcador.
A partit d'aqui s'ha vist una lluita bastant equilibrada, però amb mes iniciativa per part del Bellvis, fruit de la qual al minut 39 l'extrem ha guanyat amb velocitat al seu marcador, i Piró ha establert l'empat a un.
A la segona part, tres quarts del mateix; el Bellvis arribava més sovint i amb més perill a l'area local, ja que la zona mitja era seva.
L'Angulària es defensava amb cert ordre i també ha tingut les seves oportuninats per decantar la balança, però la defensa contrària no donava concessions i tallava amb contundència les arribades locals.
Es palpava en l'ambient que el Bellvis podia emportar-se els tres punts, tal com ha succeït al minut 65; al llençament d'un corner i en un rebutj en curt, la pilota ha quedat morta als peus de Peruchet que no ha perdonat i ha establert el definitiu 1-2,
També es cert que en els deu ultims minuts els locals s'han volcat i, amb una mica més de sort, el partit podia acabar el taules, però avui la sort que vam tindre ha Arbeca, ens ha donat l'espatlla.
Les importants baixes per lesió i expulsió que teniem, acompanyat del mal temps, segur que una mica també ha influençiat i el resultat podia ser un altre, però això no resta mèrit al gran partit que ha dut a terme el Bellvis, al que no resta més que felicitar-los per la victòria.
L'arbitre, molt permisiu i desacertat, no ha estat a l'alçada del match.