diumenge, 29 d’abril del 2012

ANGULARIA 5 - 2 LA POBLA DE S.

Avui hem fet un partit d'aquells que els aficionats surten del camp satisfets, feia bastant temps que al nostre camp no es guanyava un partit amb un resultat tant clar i amb gols de bella factura.
La Pobla sempre ha estat un  molt bon equip, com així ho demostra la seva situació a la taula, sempre dels sis o set primers de grup, però avui l'Angulària li ha sortit un partit bastant rodó en quant a eficàcia golejadora.
El nostre entrenador Josep Mª Freixes, ha fet algun retoc en la alineació, permutant algun jugador defensiu a la davantera, i crec que ha donat un nou aire atacant; s'ha arribat amb més perill i eficàcia, i fruit d'aixó son els cinc gols que al final reflexava el marcador.
La primera meitat, tot i dominar parcialment, s'ha vist un joc bastant igualat, i els gols anaven arribant per abdues formacions, sempre, això sí, amb avantatje local, però que la Pobla ha igualat amb el 2-2 al dencans.
Els gols nostres els ha fet Remus el primer, en una bona assistència de Vidal i que l'ha picat per damunt del porter, un gol de serenitat, era el minut 11; el segon l'anotat Totti en una internada per la banda, que ha creuat de forma imparable al minut 22. La Pobla ha marcat als minuts 17 i 31 per obra de Bellera i Vila.
A la represa, la cosa ha canviat, i els visitants ja no frenaven el joc de la primera, siguent l'Angulària qui ha dut el pes del partit i creant les millors jugades que els contraris no podien aturar. Fruit d'aquest domini, als minuts 51 i 54 Totti, per partida doble, posava el resultat tranquilitzador de 4-2,  i firmava el seu primer hat trick.
La Pobla anava aguntant com podia, arribant en algun contracop sense massa perill, que la defensa i porter solventaven amb contundència; però al minut 85 Remus en una jugada genial i personal ha robat la pilota al mitg del camp i ha driblat a tots els contraris que li sortien al pas, plantant-se davant el porter, que de potent xut ha fet impossible l'acció del porter; era el definitiu 5-2 i el millor gol de la tarda, posant així fí a una  tarda de bon futbol davant un bon equip que sempre ha donat la cara i un gran exemple d'esportivitat.