diumenge, 22 d’abril del 2012

MIRALCAMP  2  -  0  ANGULÀRIA

L'Angulària ha plantat cara al lider i no li ha posat les coses fàcils per endurse'n la victòria.
La primera part ha estat  un partit d'anada i vinguda en la que els dos conjunts podien posar-se per davant al marcador, les defenses aguantaven molt bé els atacs contraris, però al minut 30 i en un centre passat que no ha pogut defenssar la retaguarda ens han marcat el primer gol.
A la segona tres quart del mateix, però l'Angulària ha reforçat l'atac en una sustitució, la qual  ha estat objecte d'un penal clarissim que l'arbitre no ha volgut xiular. Les ocasions més clares han arribat en aquest periode però la falta d'encert ens ha jugat una mala passada, i l'empat no volia arribar.
Quan més dominavem ha estat novament el Miralcamp que, en un contracop ha sentenciat el partit fen el 2-0.
Era el minut 60 i encara que els jugadors hi posaven tot el que calia, no s'ha pogut empatar ni reduïr diferències.
Considero que s'ha fet un bon partit davant tot un Miralcamp al quí hem plantat cara fins al final, posant de manifest que la diferència existent a la taula no s'ajusta a la realitat.
Felicitar a tot l'equip pel pundonor i les ganes que hi han posat.