diumenge, 15 d’abril del 2012

ANGULÀRIA 0 - 4 ESCOLA F. TARREGA

Lo que guanyem en una fira ho perdem en un mercat. Avui podem dir que el Tàrrega ens ha superat en totes les línies i s'ha merescut la victòria, encara que crec, que no tan abultada.
La primera part ha estat molt igualada, ja que fins al minut 45 i de penal, s'han posat per davant el marcador.
A la segona i a favor de vent, no hem pogut reaccionar, doncs al minut 2 ja teniem el 0-2 al marcador.
Encara que no hem baixat la guardia, el millor joc dels visitants s'anava imposant fins arribar al marcador final de 0-4.
Hem tingut poques opcions i no les hem aprofitat.
Res a dir a la derrota, ja que el Tàrrega ha justificat la seva bona posició a la taula.
En definitiva, una mala tarda que hem repetit a casa la dificultat que tenim de guanyar els partits.
Es curios, però hem tret més victòries a fora que al nostre camp.
No passa res, a recuperar a fora lo que no savem amarrar a casa, amb la tranquilitat de haver-nos assegurat, a hores d'ara, la permanència, que era la primera fita que ens haviem marcat.