dilluns, 2 d’abril del 2012

OLIANA 1 - 3 ANGULÀRIA


Si senyor, els jugadors tenen paraula. Tal com ens van prometre al sopar de germanor del divendres, han aconseguit una contundent victòria al camp de l'Oliana.


Tot i que de moment no ocupa una bona situació a la taula, l'Oliana ha estat sempre un equip de reconeguda solvència històrica, i arrancar els tres punts del seu camp, té el seu mèrit, mèrit dels nostres jugadors que van fer un molt bon partit, sense que ningú els regalés res.


Van sortir molt ben posicionats, amb algun que altre canvi de demarcació que va donar més consistència al centre del camp i així poder arribar més sovint i amb més perill a l'area local.


A mesura que passavem els minuts, l'Angulària era el dominador del partit i s'adivinava que tindriem les nostres opcions per marcar.


I tal dit, tal fet; en un dels corners que vam llençar, Vidal la posa al cap de James Bernades que la clava a l'angol contrari. Era el minut 12, amb el 0-1 i tal com es jugava, la quarantena d'aficionats que ens hi vam desplaçar, vam respirar tranquils amb la confiança de que aquell partit, no s'ens podia escapar.


Arribem al descans havent solventat molt bé en defensa els pocs però perillosos atacs locals.


A la represa, i conscients de que la victòria era justeta, s'havia d'assegurar amb algun altre gol. Els jugadors apretaven a dalt, posant setje a la voluntariosa defensa, que es va veure obligada a desviar amb la má una pilota que entrava.


Amb el corresponent penal, Remus el transforma magistralment, sense que el porter ni la vegués. Minut 57, 0-2 i les coses pintaven molt bé.


Però tal com deia abans, un gol es pot fer de qualsevol manera, i degut a una pèrdua de pilota al mitg del camp, l'Oliana marcava el 1-2, i era tan sols el minut 62, quedan molt temps per que, esperonats per la retallada, els locals es volquessin buscant l'empat, però com sempre, el nostre potencial es la contenció en defensa, quí es va cuidar molt bé d'aturar les arribades que eren més fruit de la voluntat que nó pas de perill real.


Passats els primers minuts d'empenta, va tornar a ser la major qualitat de l'Angulària qui va imposar el seu ritme, decidit a sentenciar i no passar cap altre ensurt.


Al minut 77, i amb jugada molt ben portada per la línia mitja, la pilota arriba als dominis de Bernandes que desfent-se del seu marcador, l'ajusta arrant de pal, fent inùtil l'estirada del porter; era el gol de la tranquilitat que feia justícia al gran partit que tots es van marcar.


Cal destacar l'esforç que ningú va estalviar per complir la promesa d'endur-se els tres punts cap a Anglesola.


A la foto Abdoulaye, simbol de qualitat i fortalesa física, juntament amb el bigolejador James Bernades.