diumenge, 6 de maig del 2012

ANGULÀRIA 5 - 1 EL POAL

Partit quasi idèntic al del diumenge passat contra La Pobla; a la primera part hem tingut feina per arribar al descans amb mínima avantatge de 2-1, i feia preveure que tindriem treballs per tirar el partit endavant i lograr la victòria, ja que El Poal arribava molt sovint i amb molt perill.

Aquesta era l'impresió que els aficionats teniem al finalitzar la primera part.

Els gols han estan obra de Vidal el primer, al minut 13; però el Poal ens empatava cinc minuts més tard, el seu autor Eroles. El joc era bastant igualat, però al minut 37 Totti a pase de Vidal, posava una mica de tranquilitat i establia el 2-1.

Ja sigui per algun canvi tàctic en algunes posicions, o que els nostres volien solventar el resultat per la via ràpida, la segona part ha estat molt diferent a la primera, ja que l'Angularia a començat a tocar i combinar jugades de molt mèrit, posant setge a la porteria contraria que veia, a mesura que passaven els minuts, que la superioritat local era ben manifesta.

La prova es que al minut 52, Abdoulaye, amb una internada per la banda en solitari, posava el 3-1 al marcador; la cosa ja pintava d'un altra manera.

El Poal procurava frenar els continuats atacs locals, però avui, la davantera ha tornat a funcionar, i als minuts 64 i 84, Bernades, per partida doble, ha posat el definitiu 5-1 que torna a portar la confiança dels bons resultats al nostre camp, aquesta vegada, davant un equip que, fins avui, ens superava a la classificació. En definitiva, ens hem situat al dezé lloc de la taula, que, per la majoria, ja hauriem signat al començar.

A la foto, el capità Josep Vidal i Roger Martí, dos puntals del poble que ho donent tot i ajuden a gaudir d'aquesta classificació i de les bones tardes de futbol.