diumenge, 13 de maig del 2012

PONTS 2 - 1 ANGULÀRIA

Derrota per la minima la que hem sofert avui a Ponts; en un partit que, sense pecar de passió, el resultat més just era un empat, ja que hem portat el pes del partit en la major part del temps, sobretot en la primera, que ens mereixiem al menys un gol, però no hem estat encertats als metres finals. Dominavem i ens defensavem molt bé, però el gol no arribava, fins que l'arbitre a posat fi a la primera meitat.

A la segona, i en una jugada ràpida, el Ponts s'adelantat al marcador per obra de Ortego; tant sols feia cinc minuts que jugavem i ens han agafat a contrapeu, un gran gol.

Amb l'Angulària a l'atac, hem fet mèrits suficients per igualar el resultat, però quant més els teniem dominats, en un altre contracop i en defensa adelantada, Sala del Ponts ha guanyat per cames als defensors i al establert el 2-0; era el minut 80 i amb superioritat numèrica, no hem pogut retallar diferències fins dos minuts després por obra de Abdoulaye.

Faltaven vuit minuts i els teniem tancats a la seva àrea, hem llençat diferents faltes i corners que no s'han convertit en gol per verdadera mala sort. Treient pilotes com podien i, com es natural, amb les corresponents pèrdues de temps que l'arbitre no ha tingut en compte. Aques partit li ha faltat cinc o deu minuts, temps suficients per haver tret algo positiu, segur.

Hem donat una molt bona imatge en un camp de terra que no hi estem habituats i davant un equip que practica un bon futbol.

Malgrat la derrota, conservem el mateix lloc, molt digne, a la taula.
A la foto Vilaró (Totti), un dels golejadors d'aquesta temporada.