diumenge, 20 de maig del 2012

ANGULÀRIA 0 - 2 BELLPUIG

Partit passat per aigua que ha mermat l'assistència de public en un partit molt disputat, jugat de tú a tú i que l'Angulària no ha pogut puntuar degut a la mala sort i la bona actuació del porter visitant.

La primera part molt igualada, el Bellpuig presionava al mitg del camp, ofegant els atacs locals que arribaven en diverses ocasions, i que en una l'ha salvat el pal. Era un joc d'anada i vinguda, i al minut 30, Bonjoch des de quaranta metres ha xutat a porteria que, amb el porter una mica avançat, ha marcat el 0 - 1, resultat parcial que s'ha mantingut fins al descans.

A la segona part, i amb tres noves incorporacions, els locals han tingut bastant dominats al Bellpuig, i han fet mèrits suficients per capgirar el marcador, però en tres ocasions clarisimes, el porter ha salvat lo que podia ser la remontada; però no ha estat així, i en un contracop molt ben portat pel Bellpuig, Graus al minut 70, ha establert el 0 - 2 definitiu.

No es pot culpar a ningú per aquesta derrota,normalment previsible, si es veu la diferència de punts a la taula, però avui, i ja fa uns quants partits, que es practica un bon futbol, guanyem algun partit dificil, i perdem donant sempre la cara amb resultats gens humiliants.

Passi el que passi a final de temporada, ens podem sentir satisfets de la temporada que hem portat a terme, jo personalment, hauria firmat aquesta posició al començar el campionat.
L'entrenador Josep Mª ha fet una bona tasca.