diumenge, 4 de març del 2012

BELLVIS 0 - 0 ANGULÀRIA

Un partit més i seguim sumant, encara que aquesta vegada no hem passat del empat però bó es un puntet que, en camp contrari, té el seu mèrit.

La veritat es que el partit d'avui no pasará a l'història, ja que hem vist un match bastant fluix pels dos equips on les defenses s'han imposat a les davanteres, amb excases ocasions de gol, i les poques que s'han creat, o bé el porter o el poc encert dels jugadors han evitat que s'inaugurés el marcador; es podria dir que ha estat un empat a res.

Al minut 70 ens han expulsat un jugador por doble groga, i a partir d'aquí el Bellvis ha creat més presió, sense que repercutís en el resultat.Però fins aleshores i en el conjunt de tot el partit ha estat l'Angularia qui ha dut la major part del pes del partit, com ho demostra la quantitat de corners que han llençat, però com dic, sense concretar. A tot això també hi ha ajudat el vent que ha dificultat el control de la pilota.

Tot resultat en camp contrari que no sigui derrota es un bon resultat i el lograt avui a Bellvis el podem considerar com molt positiu, ja que ens ajuda a mantindre la bona posició en la meitat a la taula classificatòria, en zona tranquila, de moment.