diumenge, 26 de febrer del 2012

ANGULARIA 0 - 3 VALLFOGONA DE B.

Avui ha estat un d'aquells partits per oblidar. Res no ha funcionat.
Ja sigui per excés de confiança o pel motiu que sigui, l'equip sencer no ha estat a l'alçada de partits anteriors en que hem començat aviat amb desventatge, però hem sapigut refer-nos i remontar un resultat en contra.
Amb trenta minuts el partit ha quedat resolt i sentenciat a favor dels visitants.
El marcador senyalava un clar 0-3, resultat que no s'ho creien ni l'equip visitant ni nosaltres. Es la primera vegada que en tant poc temps, ens veiem humiliats i incapaços de reaccionar.
Hem de passar pàgina i recuperar els punts perduts en propers desplaçaments, ja que no se per quina mena de raò L'Angulària se sent més còmode en camp contrari que a casa.
Llàstima dels dos lesionats de certa consideració; esperem es recuperin ben aviat.
Era de preveure de que alguna ensopegada inesperada la patiriem, tal com avui ha passat, però no per aixó hem de perdre els ànims ni la confiança en els nostres jugadors, ja que ens han demostrat de que podem comptar amb ells, i segur que son els primers en lamentar-ho.
En el futbol, com en tots els esports, no sempre surten les coses com ún voldria, però la bona posició que ocupem en la taula, no ens la treu ningú, i si la seguim mantenint fins a final de temporada, ho podem considerar un èxit.