dilluns, 20 de febrer del 2012

ANGULÀRIA 3 - 2 IVARS D'URGELL

Victoria ajustada de l'Angularia contra l'Ivars d'Urgell, que ha vist com al minut 17 ja encaixava un gol obra de Carbonell en la primera arribada a porta.

Com que a casa ens costa remuntar un resultat, la cosa no pintava massa bé, però avui hem vist un Angulària que no estava disposat a cedir cap punt, i al minut 28 Abdoulaye marcaba l'empat en una bona rematada de cap en falta llençada per Vidal, un gran gol.

Dominant bé el partit, sense passar massa apuros, hem arribat al descans, peró amb l'incertesa del resultat.

A la represa encara hem vist millor jugades mereixedores d'algun gol més, fruit de les quals en una acció calcada i en un llençament de falta de Vidal, ha estat Bernades que, de cap, establia el 2-1. Era el minut 60.

Amb el marcador favorable l'Angulària ha volgut sentenciar el partit i, novament Bernades, al minut 65 al desviar un centro, ha establert un tranquilitzador 3-1.

L'Ivars no ha baixat els braços i ha lluitat per escursar diferències, esforç que ha vist premiat amb un altre gol obra de Ouzmane, era el minut 79 i encara quedaba temps per tindre algun ensurt, però la nostra defensa, molt segura, ha cuidat de que els tres punts es quedessin a casa.

Un altra victòria que ens sitúa amb 30 punts a la classificació, i tot fa pensar que no tindrem problemes de permanència.

Diumenge vinent ens visita el Vallfogona de Balaguer, que de sumar un altre triomf, ens colocaria al grup capdevanter.

A la foto l'autor del primer gol que obria les portes de la remuntada ABDOULAYE MANE.