diumenge, 12 de febrer del 2012

RIALP 1 - 1 ANGULÀRIA

Després del paro obligat per circumstàncies del temps, ahir vam rendir visita a Rialp, un equip molt ben posicionat a la taula i un camp molt dificil de puntuar.
Malgrat la reconeguda categoria del rival, el nostre equip va tornar a demostrar que en els desplaçaments dificils es on demostra la seva qualitat, arrancant un valuós empat que ens permet conservar la vuitena plaza de la general, lloc molt digne en el nostre primer any de l'estrena de categoria.
La primera part va acabar amb avantatge local de 1-0, aprofitant una mala entesa de la nostra defensa , però en la segona, va ser l'Angulària qui es va imposar sobre el terreny de joc, i s'intuïa que alguna cosa positiva ens enduriem cap a casa.
El Rialp es defensava amb molt ordre, però els visitants insistien en diverses arribades que posaven en perill la porteria local, i no va ser fins al minut 85 que, en una jugada molt ben trenada per tota la davantera, el nostre jugador Abdoulaye va ser objecte d'un clar penal, que llençat magistralment per Rivo, no va perdonar i va significar l'empat, que en definitiva posava les coses al seu lloc, ja que va ser un partit molt igual·lat.