diumenge, 18 de març del 2012

SANT GUIM 0 - 0 ANGULÀRIA

Tot el que sigui sumar es positiu, i si es fora de casa molt millor. Tot i així ha estat un empat amb regust de derrota, ja que a la segona part s'ha fet mèrits suficients per aconseguir els tres punts. La pèsima actuació arbitral ha impedit la victòria, doncs al minut 8O ens ha anulat un gol per fora joc inexistent.
Ha estat un dels pitjors arbitratges, doncs s'ha de fer molt malament per que els dos equips estiguessin descontents i perjudicats.
Avui hem vist un partit que, dintre de les nostres possibilitats, s'ha millorat molt en actitud i amb ganes de fer les coses bé, però com en partits anteriors, hem evidenciat la falta de pegada per rematar el resultat.
En conjunt, un encontre bastant acceptable en camp contrari, i que l'àrbitre ha estat el trist protagonista que ens ha privat de sumar una nova victòria.
Recolçar a jugadors i entrenador perqué en aquest tram final de temporada no defalleixin i ens puguem mantindre en un lloc digne de la taula, corresponent així a aquesta fabulosa afició que sempre ens acompanya i anima.