diumenge, 25 de març del 2012

ANGULÀRIA 2 - 2 VERDÚ

Avui hem vist ún d'aquells partits que s'espere jugar amb ilusió i ganes d'agradar al nombrós public que normalment s'aplegue al nostre ben cuidat Farrugats Arena.

Es preveia un partit disputat i dificil, donat la sana rivalitat dels dos pobles, que juntament amb els bons resultats aconseguits darrerament pel Verdú, es feia complicat pronosticar quí dels dos, s'enduria la victòria.El Verdú, conscient de les seves possibilitats, i segons comentaris fets a priori, no disimulaven el seu convenciment de que s'endurien els tres punts, i molt més eufòrics quan a la mitja part ja guanyaven per 0-2.

El Verdú ha fet una primera part superior a l'Angulària, pel sol fet de que ha arribat amb perill quatre vegades, i n'ha transformat dos, guanyan l'esquena de la nostra defensa, un pel avançada. S'ha de reconèixer que tenen un bon atac.

Però els partits durent 90 minuts, i quan molta gent donava per fet que l'Angularia no seria capaç de contrarrestar el resultat, els jugadors que van sortir a la segona part, es van posar les piles i disposats a no posar les coses fàcils pel Verdú; van començar a posar setje al camp contrari i poc a poc anavem dominant el partit posant a prova l'excel·lent porter dels visitants; cada vegada atacavem més, fins al punt de que el gol es veia venir mitjantçant repetides corners i faltes que, entre defensa i porter, treien com podien.

Però quan tant va el càntir a la font......al minut 72, el mateix càntir, en forma de gol, es va allotjar a la porteria dels cantirers. Era el 1-2 i encara perdiem, però aquest gol va esperonar als nostres veient que, com a mínim es podia empatar; faltava poc però s'havia d'intentar i, a força de seguir presionant, al minut 89 igualavem el partit a dos. Els gols els va fer per partida doble Bernades.

Hem salvat un punt que, davant d'un bon Verdú, el desavantatge, i del poc temps que disposavem, el podem considerar com a bó, ja que es tracta d'un rival directe que ens hagués superat a la taula.

Felicitar a tots els jugadors que, sota les òrdres del entrenador Josep Mª, s'han buidat i han fet possible aquesta remontada.

A la foto, el voluntariós i responsable ROGER MARTI, un jugador local que no defalleix i sempre dona la cara.