dilluns, 12 de març del 2012

ANGULARIA 2 - 7 BELLCAIRE

Un partit i una tarda per oblidar, encaixar set gols a casa no saps com explicar-ho, no hi ha justificació possible.Una tarda que s'han juntat tots els despropòsits.
Per començar, a la defensa, entre sancionats, lesionats i en viatge obligat, faltaven tres jugadors habituals, que a la força es nota.
Els que ahir van jugar, no vull dir que fossin els culpables, sino que es van veure incapaços de frenar el bon joc d'un Bellcaire inspirat que cada vegada que arribava, la majoria, transformaven en gol. A tot aixó s'ha de sumar que la resta de l'equip, tot i fer un joc més que acceptable, no trobaven la forma de contrarestar i posar en perill la porteria contraria; ho van fer en dos vegades i semblava que el joc s'igualaria, però els visitants no perdonaven i tornaven a posar diferència al marcador.
Jo voldria animar a l'equip a que no s'enfonsin, tan a nivell de vestidor com per propers partits; això passa a les millors families; pujant de categoria hem de pensar que algun dia això tenia que passar, i va ser ahir que ens van sorprendre i ens van golejar.
Estavem molt ben acostumats a no patir massa i a treure bons resultats; prova d'això es l'excel·lent primera volta i la posició previlegiada que ocupem; no per un mal partit ha de repercutir en lo que resta de temporada.
Oblidem l'enssopegada d'ahir, i entre tots, tirem del carro que ens porti a finalitzar una bona temporada.