dilluns, 17 de febrer del 2020

ANGULÀRIA 1 - 2 L'ALBI

DERROTA DIFICIL DE PAIR

La jornada 21 de Segona Catalana, va ser per l’Angulària un pas enrere en la bona trajectòria que portava fins ara.

I és que  la temporada es molt llarga, i en el seu decurs, com la majoria d’equips, es té alts i baixos en el rendiment de l’equip. Ja sigui per lesions o sancions et trobes que en algun partit determinat, s’ajunten les dos circumstàncies, i l’encontre que a priori semblava assequible, no el pots treure endavant.

Formacions inicials.
Si a la falta d’efectius hi afegim el poc encert de cara a porta que en aquest partit s’ha demostrat, no es d’estranyar que hagin volat els tres punts que en cap moment l’Albi s’ha merescut.

L’ Angulària va dominar i va portar el pes del partit en la quasi totalitat dels minuts, mentre l’Albi es limitava a aguantar i sortit al contracop. Es van comptabilitzar dotze ocasions molt clares de gol per part nostra; cinc en la primera i set en la segona part, però tant sols vam poder materialitzar en gol una sola vegada. Aquesta dada sol, evidencia la manca de punteria dels nostres davanters. No es casualitat que siguem el tercer equip menys golejador del grup. Poc més d’un gol per partit.

Lluitant tres contra Younes.
Malgrat  el desencert de cara porta, també es veritat que els gols que fem, els rendibilitzem moltíssim, i per aquesta raó gaudim encara d’una bona 11ª posició a la taula i 27 punts aconseguits.

Selva, conduint la bimba.
Del partit en sí, podem resumir que l’Angulària es va veure sorprès per l’Albi, que va recuperar  els tres punts que en partit d’anada, van volar cap Anglesola.

Disputa de la pilota compartida.
Va tindre la fortuna d’aprofitar una de les contades jugades, per avançar-se al marcador al minut 51 per obra de Gerard Tió, tot i culminant una bona jugada individual.

Sylla, barallant-se per alt amb un contrari.
Sense parar de pressionar, l’Angulària va empatar el partit al minut 63 per obra de Jony, amb la convicció de que podíem remuntar, però no va ser així.

Tota la cobertura ben colocada.
Al minut 80, i en un contracop molt ràpid, el seu davanter Biogorda encarà porteria, i veient que el defensor li sortia al tall, descaradament es tirà al terra dins l’àrea, segons video visualitzat, però l’àrbitre no ho va apreciar i va “picar” innocentment, assenyalant el punt fatídic. El llençà el mateix jugador, i posà el 1-2 al seu favor.

Marcador que ja no es mouria, malgrat les clares ocasions de que vam disposar. Una llàstima.-

De que es queixa aquest? Si està descansan i perden temps......

ANGULÀRIA: Juanca, Eric, Mimit, (Gallart),  Robinat, Jony, Sylla, Oscar, Ospina, Calderó, Aliou, Selva, (Manel).

L'ALBI: Carlos, Flix, (Oronich), Araque, Gibert, Finestra, Martin, Younes, Bigorda, (Perez), Cami, (Ramis),  Escrichs, Tió, Camilo.

GOLS: 0-1; Min. 51, Tió; 1-1, min. 63; 1-2, min. 80, Bigorda., (p).

ARBITRE: Marcel Arbós, Lopez, regular.