dimarts, 3 de març del 2020

LINYOLA 0 – 0 ANGULÀRIA

SETMANA DE QUATRE PUNTS POSITIUS

Dimarts passat dia 25 l’Angulària va disputar el partit suspès per les pluges, corresponent a la jornada 18 de Segona Catalana al camp del Termens i en horari nocturn, amb una contundent victòria de 0-3 favorable als anglesolins.
Latorre de titular, però va ser sustituit per lesió.

Ja posats al corrent del calendari, l’Angulària fou a disputar la jornada 22 al sempre difícil camp del Linyola; equip arrelat i contrastat de fa anys a la categoria, per lo que sempre ha estat difícil treure quelcom positiu del seu camp. No en va ocupa els llos capdavanters de la classificació.
Arnau Calderó controlant, però tampoc va poder acabar el partit.

Amb bona assistència d’acompanyants, un Angulària esperonat per la victòria de quatre dies abans al camp del Termens, es plantà al terreny de joc sense cap mena de complexes, i tractava de tu a tu a un equip en teoria, molt superior. El primer quart d’hora fou l’Angulària que jugava en terreny contrari, posant a prova la defensa i porter local, a fi efecte d’evitar lo que podia ser encaixar algun gol. El Linyola se’n adonà, veient que no seria gens fàcil tombar a un Angulària, novell d’aquest any, però que està portant una bona temporada.
Sylla, mirant a qui la pot passar.

La nota negativa d’aquest partit va ser l’expulsió d’un jugador per bàndol amb targeta vermella directa arran d’un enfrontament físic al minut 44. Els nervis i intensitat existents els hi van jugar una mala passada.
Lo Josep, sempre carregat, també es mereix foto de portada.

En la resta de la primera meitat, les ocasions i arribades sovintejaven per cada equip, però les defenses manaven sobre les davanteres, i el marcador no es bellugava. Això ja era bona senyal, i s’estava complint la consigna de mantenir la porteria a zero.
Oussama, sempre batallador, tancant el pas d'un contrari.

A la represa, tres quarts del mateix, amb l’única diferència que el Linyola no les tenia totes i veia que aquell partit no era tan fàcil de guanyar-lo a com s’havia imaginat, a la vegada que també el podia perdre.  Ocasions en va tenir l’Angulària; la mes clara un xut ras creuat de Jony, al minut 76, que va passar fregant el pal, amb el porter batut.
Jony en camp contrari, portant perill de cara a porta.

També en van tenir alguna ells, però la segura defensa no donava opció clara per foradar.
En general, el partit es pot considerar com a molt positiu per l’Angulària, que va saber frenar les ànsies de victòria d’un Linyola que no està acostumat a cedir punts al seu camp. En definitiva, un empat molt merescut.

Amb raó dic que en una setmana s’han guanyat quatre punts molt valuosos en camp contrari.

Un jugador del Linyola, disculpant-se amb Sylla per la falta comesa.

LINYOLA: Torres, Martinez, Mestres, Gamero, Llauradó, Jareño, Barbero, (Riart), (Esteban),  Tribó, (Candame),  Nebre, Muñoz, (Joval),  Berga.

ANGULÀRIA: Juanca, Eric, Robinat, Jony, (Molina),  Sylla, Oscar, (Manel),  Caldero, Aliou, Latorre, (Oussama), Selva, Gallart.

ARBITRE: Alex Torres Hoyas, bé.