dilluns, 10 de febrer del 2020

ARTESA DE SEGRE 1 - 1 ANGULÀRIA


L’ANGULÀRIA SUMA I SEGUEIX

En el partit corresponent a la jornada 20 de Segona Catalana, l’Angulària continua sumant punts, amb l’objectiu marcat de mantenir la categoria, procurant assolir-la matemàticament el més aviat possible.
Presentació dels dos conjunts.

El punt aconseguit, aquesta vegada al camp del potent Artesa de Segre, tercer classificat a la taula, i cridat a ser un dels aspirants a pujar de categoria, el podem considerar com a molt valuós, tenint en compte el seu potencial, tant històric com a nivell de població.

Però una vegada analitzat el global dels noranta minuts, gairebé podem dir que vam marxar d’Artesa amb la sensació d’haver-nos-hi deixat dos punts. Aficionats i equip tècnic local, a la fi del partit, així ho van reconèixer.
Tots a l'atac, no podia fallar.

I es que, com he comentat en alguna ocasió, l’Angulària treu tant o millors resultats a fora que a casa. Dels vint i set punts que acumula, catorze els ha tret a domicili, i tretze com a local. En aquest partit, l’afició anglesolina s’ho va passar d’allò més be, veient com a mesura que passaven els minuts, amb els jugadors deixant-s’hi la pell, aquest encontre no es podia perdre, i, en els minuts finals, fins i tot, guanyar-lo.
Sylla a punt de marcar.

Encara que l’Artesa no fos mai un clar dominador, les dues parts es van disputar de forma ben diferent.

A la primera, i desprès dels clàssics minuts de tanteig, semblava que l’Artesa portava la iniciativa amb més voluntat que eficàcia , mentre que l’Angulària, sense arriscar massa, marcava la pauta de contenció dels homes clau, sense renunciar a la contra que en diferents ocasions van sortir, però que també eren frenades per la defensa.
Amb raó lo porter està espantat.

Una de les poques accions de mèrit de l’Artesa, dignes de destacar, fou la jugada que significaria l’únic gol local.

Era el minut 25 quan en una ràpida internada per banda esquerra, la pilota fou centrada entre porter i defensa, i Ibrahim Sylla que seguia la jugada, la creuà imparable al fons de porteria. Un gol bonic per la seva execució; tot sigui dit.
Jony, autor del gol de l'empat.

A partit del gol, l’Angulària s’estirà una mica més, arribant amb més facilitat i procurant evitar un segon gol, que hauria estat fatal, però ja es veia que els podien crear problemes si pressionaven més amunt. No érem aquell equip que a la primera volta ens en van endossar cinc a casa.
Oussama, lluitant pel control de la pilota.

Ells també n’eren conscients, i volien conservar la renda del mínim resultat favorable, a la vegada que perillós. La primera part s’acabà, per començar-ne una altra de ben diferent.

Tant diferent, que semblava que era l’Angulària el qui jugava com a local.
Bon debut del nou fitxatge Toni Latorre.

Suposo que el tècnic Oliveres s’adonà dels punts febles de l’Artesa, i la circumstància de que si els pressionaven a dalt en la sortida de pilota, dominaríem el partit i el resultat.

L’equip ho va entendre, i des del primer minut la situació canvià radicalment. A fe que va donar resultat. Un rodet se’ls va venir al damunt.
Celebració del gol de l'empat, obra de Jony.

L’Angulària tancà pràcticament l’Artesa al seu camp, portant el joc i el pes del partit, amb jugades que, als primers deu minuts, ja podíem haver remuntat, però la tanca defensiva feia mans i manegues per espolsar-se com podien el domini visitant.

Dedicació del punt aconseguit a l'afició.
Anaven passant els minuts, i l’Artesa resistia les embranzides que cada vegada eren més perilloses, però es veia  venir que l’empat tenia que arribar per premiar l’esforç titànic de tots i cadascun dels jugadors anglesolins.

I per fi, al minut 80, Jony empatava el partit al resoldre una jugada embrollada dins de l’àrea que la defensa ni porter no van poder evitar.

Quedaven deu minuts, i l’Angulària disposà encara d’alguna ocasió que ben be podia desfer l’empat i endur-nos  els tres punts. Amb raó dic que la sensació fou, que per mèrits, ens hi vam deixar dos punts.
El marcador, reflectin un meritori 1-1


ARTESA DE SEGRE: Lopez, Macià, Arturo, Ros, Giribet, Sylla, Gabriel, (Monclus),  Planes, (Guerris),  Solans, (Jou),  Sala, (Rius),  Graells.


ANGULÀRIA: Juanca,  Eric, Robinat, Sylla, Jony, Oscar, Calderó, Aliou, Oussama, Selva, (Ospina),  Gallart,(Molina), (Latorre).


GOLS: 1-0, min. 25, Sylla; 1-1, min. 80, Jony.


ARBITRE:Daniel Gallardo Cervilla, be.