dilluns, 3 de febrer del 2020

ANGULÀRIA 1 - 0 PALAU D'ANGLESOLA


UN GOL DE SYLLA, QUE VAL TRES PUNTS


La jornada 19 de Segona Catalana, va ser propicia per l’Angulària, al sumar una nova victòria al seu camp davant el Palau d’Anglesola.

Sense ser un dels millors partits, l’Angulària en va tindre prou amb el gol de Sylla, per sumar els tres punts i convèncer a l’afició de que també saben guanyar a casa, ja que fins ara, eren més els punts aconseguits en camp contrari que en camp propi. Vulguis o no, es valora més si el triomf es davant del teu públic.
Aliou, conversant amb un contrari.

L’encontre s’esperava enmig d’un barreig de certa confiança, però també amb quelcom d’inseguretat i respecte.

El punt de confiança el donava en primer lloc, el fet de jugar a casa i la diferència de posicions que cadascun ocupen a la taula, juntament amb els resultats obtinguts en les darreres jornades per part dels dos equips.
Edgar, guanyant la posició amb elegància.

Però per altra banda, el Palau ja sap el que és guanyar-nos aquesta temporada, ja que en el partit d’anada ens va endossar un clar 3-0. Els dos entrenadors coneixen perfectament l’equip contrari, i busquen l’estratègia precisa i els punts dèbils, per complicar-li la vida, i fer-li mal en forma de gols.
Selva, amb una filigrana de les sues.

En aquest sentit, tan Oliveres per part local, com Txema, entrenador del Palau, van plantejar un esquema que va derivar en un partit molt igualat, tant en joc i força, com en ocasions de perill. Els dos van disposar de sengles oportunitats que no van fructificar per la eficàcia defensiva i el poc encert dels tiradors; encara que el porter del Palau se li pot anotar dos o tres intervencions de mèrit. L’ Angulària buscava amb més voluntat  la porta rival, però el Palau s’esforçava en el treball de contenció, i a poder ser, impedir que es bellugués el marcador.
 
Continuació de la jugada, una vegada superat.

Però a vegades la contenció sobrepassa els límits permesos, i això crec es lo que va condemnar al Palau.

Corria el minut 78, i amb l’Angulària bolcat, Oussama que seguia una jugada, va ser objecte  d’una forta puntada pel darrere i sense pilota per part de Jaume Solé, que l’àrbitre, una vegada consultada amb l’auxiliar, va decretar la expulsió amb vermella directa, deixant al 
Palau amb inferioritat i una mica tocat. I el Palau ho pagà car.
 
Xime, controlant la pilota davant del que seria expulsat.

Havien aguantat molts minuts i tenien a tocar lo que s’havien proposat; mantenir la porteria a zero i esgarrapar un punt com a mínim.
 
Jony i Sylla, creant jugada d'atac.

Però aquesta inoportuna expulsió, merescuda, va trastocar el sistema i la moral dels del Pla, ja que un minut més tard, al 79, en una nova jugada d’atac anglesolí, en la que van participar la línia mitja i bona part de davanters, va fer que la pilota arribés a peus de Sylla i la creués al fons de porteria, establint l’ 1-0 definitiu. Un gol que donava tres punts.
 
Mimit, jugant-se el fisic per tallar pilota.

En general el partit va ser molt disputat i igualat, en el que un repartiment de punts, tampoc hagués estranyat a ningú, però jo crec que el fet que la balança es decantés a favor de l’Angulària, el motivà l’auto expulsió innecessària del seu jugador i la millor qualitat individual  dels jugadors de l’Angulària.
 
Celebració del gol que valdria tres punts, obra de Sylla.

Seguim mantenint la desena posició, però a tant sols dos punts del grup format per Lleida, Balaguer i Juneda, que ocupen el llocs sisè i successius, i amb l’afegit de que tenim pendent de disputar un partit ajornat amb el Termens.
 
Les grades ja començen a fer goig.


ANGULÀRIA: Juanca, Eric, Mimit, (Oussama),  Robinat, Sylla, Jony, (Ospina), Oscar, (Baiget),  Aliou, Molina, (Caldero),  Selva, (Manel), Gallart. 


PALAU D'ANGLESOLA: Serret, Serrano, Salvia, Felip, (Viladrich), Simo, Capdevila, (Noguera),  Cos, (Mayoral),  Alexandru, Solé, Sarret, Amoros.


GOL: 1-0, min. 79, Sylla.


ARBITRE: Gutierrez Galera, Be.